Н У Х Т

Змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції отримали відвідувачі Дня відкритих дверей Сумського фахового коледжу НУХТ

15 березня 2021

Змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції отримали відвідувачі Дня відкритих дверей Сумського фахового коледжу НУХТ

13 березня в Сумському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей.

Майбутніх вступників та їх батьків зустрічали студенти, викладачі та представники адміністрації.

Викладачі та студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» підготували для гостей майстер-клас із виготовлення вареників із кольорового тіста.

Також готували і частували своїми виробами студенти освітньо-професійної програми «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів», зокрема ексклюзивними, смачними десертами – тортом, тістечками та рулетом «Червоний оксамит»).

Майбутнім вступникам технічних спеціальностей викладачі надали можливість покерувати різноманітними автоматичними пристроями та системами: маніпуляторами, самохідними пристроями, «розумним» будинком, системами управління технологічними процесами, роботизованими комплексами тощо.

Школярі отримали змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції.

Опублікований: 15-03-2021
Читайте також:
Педагогічна практика здобувачів ступеня PhD на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Протягом лютого-травня 2025 року здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Євген Годунко, Андрій Ворвихвост і Артем Заброда успішно реалізовували індивідуальні програми педагогічної практики, демонструючи високий рівень професійної, методичної та науково-комунікативної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика здобувачів ступеня PhD на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2025

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів

6 грудня 2023 року для здобувачів економічних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління була організована гостьова лекція «Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення» з директором ТОВ «Гелс», засновником торгової марки «WOO» Дмитром Сліньковим. Спікер поділився з аудиторією досвідом побудови власної кар’єри у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів 07 грудня 2023

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024

5 квітня відбувся Digital Food Forum-2024, який зібрав ключових гравців харчової промисловості та інноваційних технологій для обміну досвідом, ідеями та кращими практиками у галузі цифровізації харчової промисловості. До активностей заходу долучилися здобувачі освітньої програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024 09 квітня 2024

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття

9 листопада в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття 11 листопада 2019