13 березня в Сумському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей.
Майбутніх вступників та їх батьків зустрічали студенти, викладачі та представники адміністрації.
Викладачі та студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» підготували для гостей майстер-клас із виготовлення вареників із кольорового тіста.
Також готували і частували своїми виробами студенти освітньо-професійної програми «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів», зокрема ексклюзивними, смачними десертами – тортом, тістечками та рулетом «Червоний оксамит»).
Майбутнім вступникам технічних спеціальностей викладачі надали можливість покерувати різноманітними автоматичними пристроями та системами: маніпуляторами, самохідними пристроями, «розумним» будинком, системами управління технологічними процесами, роботизованими комплексами тощо.
Школярі отримали змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції.