Н У Х Т

Вступникам на замітку: освітня програма «Екологія та екоменеджмент»

30 липня 2024

Вступникам на замітку: освітня програма «Екологія та екоменеджмент»

Шановні вступники!

Нагадуємо про ще одну неймовірно круту й актуальну освітню програму нашого університету – «Екологія та екоменеджмент» (спеціальність 101 «Екологія»)!

Тільки подивіться, які шалено креативні наші студенти-екологи! 

Обирайте «Екологію та екоменеджмент» у НУХТ, ставте першим пріоритетом і на вас чекає:

- цікаве, різноманітне студентське життя, нові знайомства та захоплення
- нестандартні лекційні заняття від викладачів-практиків
- стажування та навчання за обміном у країнах Європи за екологічними програмами
- різноманітні майстер-класи, тренінги від провідних фахівців-екоменеджерів
- наукові конференції, круглі столи, олімпіади, де можна буде представити свої екологічні проєкти
- можливість стати активним учасником кафедральних програм ЕРАЗМУС+ Жан Моне
- постійно діючі English speaking clubs, вивчення іноземної мови протягом чотирьох курсів
- можливість вільно обирати дисципліни для вивчення

Не проґавте шанс зробити світ кращим та знайти свою роботу-мрію!

Консультації – у групі вступників 

Опублікований: 30-07-2024
Читайте також:
Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти  групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виробничі цехи найбільшого в Європі пивзаводу – ПрАТ «Оболонь». До складу компанії входять головний завод у Києві з віддаленими виробництвами в Олександрії та Чемерівцях Хме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 червня 2019

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль

Одним із видів діяльності Державної служби зайнятості є забезпечення громадянам відповідних гарантій на працевлаштування в Україні. Відповідно до законодавства кожний громадянин має право звернутися до Державної служби зайнятості та отримати безкоштовно консультацію, відповідну інформацію та сприяння у пошуку роботи або працевлаштовуватися самостій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль 04 жовтня 2019

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт» 26 вересня 2019

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього

Гості ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» високо оцінили її рівень, актуальність та інноваційність доповідей. Конференція охопила фахівців різних галузей – виробничників, академічну спільноту, керівників і провідних інженерів підприємств харчової, біотехнологічної, фармацевтичної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього 26 вересня 2025