Н У Х Т

З Днем Незалежності України!

24 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

vitania

Опублікований: 24-08-2023
Читайте також:
У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі

Триває робота нашої традиційної квітневої, цього року вже 88-ї, Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». На кафедрі харчової хімії працює секція «Хімія», до якої долучилися, що стає доброю традицією, і юні наковці-школярі. Зокрема свої стендові д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі 20 квітня 2022

Вибір вільної траєкторії навчання – право кожного студента!

Вибіркові дисципліни (англ. electives) походять із концепції person-centered teaching (навчання, орієнтоване на особистість). У її основі лежить принцип, за яким здобувач особисто бере участь у формуванні свого освітнього вектору, обираючи, що вчити, як вчити та як оцінювати власні знання. Відповідно до статті 62, пункту 15 Закону України «Про вищу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір вільної траєкторії навчання – право кожного студента! 18 червня 2020

Підкорюємо педагогічний Оскар

Щорічно педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» беруть активну участь у конкурсі професійної майстерності «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР», який проводить Навчально-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти спільно з Національною академією педагогічних наук України. Приємно, що минулий рік не став...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорюємо педагогічний Оскар 02 січня 2023

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак. Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр» 13 лютого 2017