Н У Х Т

Успішне стажування викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на провідних підприємствах галузі

22 квітня 2024

Успішне стажування викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на провідних підприємствах галузі

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 19 квітня 2024 р. завершили підвищення кваліфікації на ТДВ «Яготинський маслозавод» та на філії ТДВ «Яготинське для дітей».

Керівником стажування була призначена начальниця відділу якості філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Людмила Бардакова. Навчання також проводив генеральний директор ТДВ «Яготинський маслозавод» та філії ТДВ «Яготинське для дітей» Ігор Приліпко.

Відповідно до затверджених програм, під час підвищення кваліфікації викладачі ознайомилися з історію ТДВ «Яготинський маслозавод» та філії ТДВ «Яготинське для дітей», із сировинною базою, асортиментом продукції підприємств, системою управління персоналом, з організацію лабораторного контролю сировини, напівфабрикатів і готової продукції, зі сучасним обладнанням для виробництва молочних продуктів, обладнанням для фасування та пакування, у тому числі дитячих молочних продуктів, із новими видами пакувальних матеріалів, умовами зберігання готової продукції на підприємстві.

Особлива увага була приділена практичному застосуванню на підприємствах правил міжнародної сертифікації систем харчової безпеки НАССР, питанням екологізації та ресурсного забезпечення виробничих процесів.

Наші викладачки переконалися – підприємства чітко дотримуються основної філософії компанії – натуральні якісні молочні продукти за доступними цінами!

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів щиро вдячні керівництву ТДВ «Яготинський маслозавод» та філії ТДВ «Яготинське для дітей» за можливість проходження професійного стажування, у рамках якого вони отримали безцінні знання та практичний досвід, які зможуть імплементувати у навчальний процес під час реалізації освітньо-професійних програм, підготовки та оновлення навчально-методичних матеріалів, модернізації лабораторних робіт, у науковій роботі, в процесі керівництва кваліфікаційними роботами здобувачів усіх освітніх ступенів та розроблення інноваційних педагогічних технологій!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Євген Проскурка провів профорієнтаційне лабораторне заняття з дисципліни «Технічні засоби автоматизації» зі здобувачами освітнього ступеня «молодший спеціаліст» групи М-31 Київського коледжу міського господарства, що навчаються на факультеті екології, комп’ютерних с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 18 листопада 2019

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У дружній і творчій атмосфері на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики четвертокурсниками освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології»). Формат захисту у вигляді круглого столу, підготовлені здобувачами презентації дозволили максимально доступно донес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 жовтня 2025

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами». Екзаменаційна комісія у складі завідувача к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування 27 лютого 2017

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти, впевнено вирішуючи завдання проєктування деталей і вузлів обладнання для харчової та фармацевтичної галузі. Свої компетенції вони підтверджують на авторитетних конкурсах, зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань «Механічна інженерія», підсумкова науково-пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти 18 травня 2021