Н У Х Т

Успішне стажування викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на провідних підприємствах галузі

22 квітня 2024

Успішне стажування викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на провідних підприємствах галузі

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 19 квітня 2024 р. завершили підвищення кваліфікації на ТДВ «Яготинський маслозавод» та на філії ТДВ «Яготинське для дітей».

Керівником стажування була призначена начальниця відділу якості філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Людмила Бардакова. Навчання також проводив генеральний директор ТДВ «Яготинський маслозавод» та філії ТДВ «Яготинське для дітей» Ігор Приліпко.

Відповідно до затверджених програм, під час підвищення кваліфікації викладачі ознайомилися з історію ТДВ «Яготинський маслозавод» та філії ТДВ «Яготинське для дітей», із сировинною базою, асортиментом продукції підприємств, системою управління персоналом, з організацію лабораторного контролю сировини, напівфабрикатів і готової продукції, зі сучасним обладнанням для виробництва молочних продуктів, обладнанням для фасування та пакування, у тому числі дитячих молочних продуктів, із новими видами пакувальних матеріалів, умовами зберігання готової продукції на підприємстві.

Особлива увага була приділена практичному застосуванню на підприємствах правил міжнародної сертифікації систем харчової безпеки НАССР, питанням екологізації та ресурсного забезпечення виробничих процесів.

Наші викладачки переконалися – підприємства чітко дотримуються основної філософії компанії – натуральні якісні молочні продукти за доступними цінами!

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів щиро вдячні керівництву ТДВ «Яготинський маслозавод» та філії ТДВ «Яготинське для дітей» за можливість проходження професійного стажування, у рамках якого вони отримали безцінні знання та практичний досвід, які зможуть імплементувати у навчальний процес під час реалізації освітньо-професійних програм, підготовки та оновлення навчально-методичних матеріалів, модернізації лабораторних робіт, у науковій роботі, в процесі керівництва кваліфікаційними роботами здобувачів усіх освітніх ступенів та розроблення інноваційних педагогічних технологій!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Чудова нагода

29-31 травня 2018 року у бізнес-центрі «Торонто-Київ» відбудеться Міжнародний форум «Cosmetics Ukraine-2018», у рамках якого традиційно працюватиме секція «Освіта і кар’єра», де зберуться досвідчені фахівці, лідери ринку, а також студенти, випускники профільних вишів, зацікавлені в професійному та кар’єрному розвитку. Міжнародні освітні фонди висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода 22 січня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі

22 квітня 2021 р. магістр освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Артур Михалевич взяв участь у ХII Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «Техніка і технологія харчових виробництв», яка відбулася дистанційно у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь). Доповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі 23 квітня 2021

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 роки та пункту 2.14 «Збільшення кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої школи, які проводяться англійською мовою» Перспективного плану розвитку кафедри технології оздоровчих продуктів, 22 листопада поточного року з дисципліни «Інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів 24 листопада 2021

Розпочався прийом е-заяв на вступ до магістратури

5 серпня розпочався прийом е-заяв для вступу на освітній ступінь «Магістр» у заклади вищої освіти. Вступники вільні у своєму виборі для здобуття ступеня магістра і можуть подавати на спеціальності, для яких передбачене складання ЄВІ та/або ЄФВВ, до 5 заяв (на бюджет) у будь-який виш. «Сьогодні розпочалось подання заяв на вступ до магістратури. Ми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом е-заяв на вступ до магістратури 06 серпня 2020