Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління».
Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної пра...
Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи.
Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ.
«BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевер...
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний).
Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...
23 лютого завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна провела тренінг по наповненню та корегуванню профілів дослідників у Google Scholar, ORCID і Publons для науковців кафедри технології зберігання та переробки зерна.
Доповідачка розповіла, як правильно та ефективно використовувати цифрові ідентифікатори та профілі дослідників, що д...