Н У Х Т

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

14 february 2024

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним досвідом.

Фахівець поділився практичним досвідом впровадження AI у свій бізнес, що призвело до збільшення швидкості процесів у 2-5 разів і розвитку його креативних навичок. Він зауважив, що нейронки стали невід'ємною частиною його роботи, переважаючи повільних і дорогих фахівців. Крім того, він заснував українську спільноту AI-ентузіастів Fake Metahumans.

Для здобувачів цікавими були питання вебінару, які включали використання штучного інтелекту для розвитку особистого та бізнес-блогу, огляд різних нейромереж для оброблення фото, відео, тексту та голосу, а також навчання новій професії «AI Content Maker».

Спікер показав на прикладах, які існують переваги використання AI, зокрема, можливість виглядати краще, ніж у реальному житті, змінювати стиль щодня, генерувати контент частіше, потрапляти в будь-які місця планети на будь-яких транспортних засобах і у будь-якому одязі, підвищення статусу в очах аудиторії, залучення та утримання аудиторії, підвищення якості, креативності та охоплення блогу в рази, а також залучення клієнтів.

Викладачі та здобувачі освіти щиро вдячні Роману Кириловичу за отримання нових digital skills, пов’язаних із використанням АІ, що обов’язково знадобиться у професійній діяльності майбутніх менеджерів персоналу!

Published on: 14-02-2024
Read also:
Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Привітали здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники дека...

READ YOURSELF

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит 20 june 2019

Рідне, українське слово є, було і буде!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до відзначення Дня української писемності та мови. Свято встановлене Указом № 1241/97 Президента України Леоніда Кучми, у якому зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літопи...

READ YOURSELF

Рідне, українське слово є, було і буде! 10 november 2022

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

READ YOURSELF

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 april 2021

Згадуючи історію, формуємо інновації

Традиційно восени кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів проводиться  Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», в якій активну участь беруть здобувачі освітнього ступеня «магістр» за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», освітніх ...

READ YOURSELF

Згадуючи історію, формуємо інновації 19 october 2022