Н У Х Т

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету

28 june 2024

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету

25 червня на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти прийняло рішення про акредитацію другої міждисциплінарної освітньо-наукової програми магістерського рівня нашого університету – «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі». Програма реалізується в рамках спеціальностей 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Гарантка освітньої програми – доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій.

Експерти НАЗЯВО працювали в університеті 9-11 квітня 2024 року і за цей час провели низку зустрічей з менеджментом університету, гаранткою та проєктною групою освітньо-наукової програми, академічним і допоміжним персоналом, здобувачами обох курсів денної форми навчання, представниками студентського самоврядування, стейкхолдерами та оглянули матеріально-технічну базу, що використовується під час реалізації освітньої програми.

Свої враження і високу оцінку нашої освітньої програми експертна група виклала у звіті про результати акредитаційної експертизи, представленому галузевій експертній раді. Висновок галузевої експертної ради був одностайним – рекомендувати Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти акредитувати міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Вітаємо гарантку Оксану Топчій, робочу групу і всіх причетних до ще однієї успішної акредитації освітньо-наукової програми!

Уже зовсім скоро розпочнеться вступна кампанія до магістратури. Рекомендуємо цьогорічним вступникам звернути увагу на цікаву й актуальну освітню програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» зі свіженькою акредитацією!

Published on: 28-06-2024
Read also:
Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

READ YOURSELF

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 december 2021

Вчена рада вирішує кадрові питання

Сьогодні у дистанційному форматі відбулося додаткове засідання вченої ради, присвячене вирішенню кадрових питань. Ректор, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з оголошення наказу по університету про ротацію у складі вченої ради, що відбулася у зв’язку із оновленням складу студентської ради університету. Далі перейшли до розгляду питань ...

READ YOURSELF

Вчена рада вирішує кадрові питання 16 december 2024

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів

Зазвичай у середині жовтня в Києві відбувалися визначні події – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo» та Міжнародний конгрес фармацевтичної промисловості. Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках ...

READ YOURSELF

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів 20 october 2023

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&...

READ YOURSELF

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 27 february 2025