Н У Х Т

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету

28 червня 2024

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету

25 червня на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти прийняло рішення про акредитацію другої міждисциплінарної освітньо-наукової програми магістерського рівня нашого університету – «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі». Програма реалізується в рамках спеціальностей 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Гарантка освітньої програми – доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій.

Експерти НАЗЯВО працювали в університеті 9-11 квітня 2024 року і за цей час провели низку зустрічей з менеджментом університету, гаранткою та проєктною групою освітньо-наукової програми, академічним і допоміжним персоналом, здобувачами обох курсів денної форми навчання, представниками студентського самоврядування, стейкхолдерами та оглянули матеріально-технічну базу, що використовується під час реалізації освітньої програми.

Свої враження і високу оцінку нашої освітньої програми експертна група виклала у звіті про результати акредитаційної експертизи, представленому галузевій експертній раді. Висновок галузевої експертної ради був одностайним – рекомендувати Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти акредитувати міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Вітаємо гарантку Оксану Топчій, робочу групу і всіх причетних до ще однієї успішної акредитації освітньо-наукової програми!

Уже зовсім скоро розпочнеться вступна кампанія до магістратури. Рекомендуємо цьогорічним вступникам звернути увагу на цікаву й актуальну освітню програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» зі свіженькою акредитацією!

Опублікований: 28-06-2024
Читайте також:
Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи

Важливою складовою освітнього процесу з підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності J2/241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»/«Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» є плідна співпраця викладачів кафедри готельно-ресторанної справи з фахівцями-практиками сфери гостинності у різних напрямках. Зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення важливих питань сьогодення сфери гостинності під час виїзного засідання кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2025

Цінні інсайти від практика: гостьова лекція на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція завідувача відділу виробництва ТОВ «Чіпси Люкс» Євгена Строкача. Лекція «Виробництво картопляних чіпсів» була прочитана у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів вищої освіти третього курсу груп ТХ-3-3 і ТХ-3-4 Навчально-наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти від практика: гостьова лекція на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 жовтня 2024

Обговорюємо кодекс академічної етики

Протягом 12-16 вересня на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися онлайн-зустрічі гаранток освітніх програм «Екологія та екоменеджер» і «Екологічний контроль та аудит» Оксани Ничик та Оксани Салавор зі здобувачами освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» 2-4 курсів. До зустрічей долучився і наставник академічної групи ЕК-2-5, доцент ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо кодекс академічної етики 21 вересня 2022

Міжнародні стажування наших викладачів тривають!

Військова агресія росії не стає на заваді викладачам нашого навчально-наукового комплексу продовжувати підвищення своєї кваліфікації. Ось і заступниця директора Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з навчальної роботи Ірина Тарасюк з 12 лютого по 20 березня 2022 року пройшла міжнародне стажування «Фандрейзинг та осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стажування наших викладачів тривають! 01 квітня 2022