Н У Х Т

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

27 june 2022

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права та бажання – бажання свободи, бажання жити, бажання розвиватися та право на ідентичність, унікальність. Це притаманне всім народам без виключення та проявляється найяскравіше у народів із великим духом і волею.

Українські землі протягом усієї своєї історії заселяють величні люди саме з неймовірною жагою та потребою у проявах і реалізації своїх прав і бажань – жити, творити, розвиватися та нести світло і любов, які передаються із покоління в покоління. Непростий час випав на долю українського народу і сьогодні. На території могутньої і сильної духом, багатої та незрівнянної держави Україна ведеться протистояння і бій за волю, за право жити і любити. Такі прості поняття і бажання нації ми мусимо виборювати та демонструвати всьому світові, що значить бути собою – бути українцями.

Дух і гордість захоплює весь наш колектив, адже у нашій науково-навчальній сім’ї є і добровольці, і волонтери! Немає одного – байдужих!

А найбільше ми пишаємося нашими здобувачами, що невпинно наближають нашу Перемогу, примудряючись ще й успішно навчатися! Один із них – здобувач освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою програмою «Економіка підприємства» на кафедрі економіки і права Даніель Войтко.

Даніель успішно виконав завдання вищої школи і, перебуваючи на службі, зумів доєднатися до відеоконференції  й висвітлити результати свого дослідження перед Екзаменаційною комісією і присутніми здобувачами та викладачами. Високий рівень підготовки й актуальність обраної теми принесли йому освітній ступінь «Бакалавр».

Захоплюємося Даніелем, його відвагою, володінням собою і ситуацією, жагою до знань і впевненим бажанням зараз відстоювати, а в майбутньому працювати над економічним зростанням і відновленням нашої України.

Усі ми пишаємося та бажаємо здоров’я, удачі, миру і злагоди нашим воїнам, волонтерам, медикам, всім-всім українцям і задіяним у боротьбі на шляху до Перемоги. Слава Україні! Героям Слава!

Published on: 27-06-2022
Read also:
Біотехнологія ХХІ століття

У Національному університеті України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського» відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», в якій наші здобувачі-біотехнологи разом із керівниками взяли участь та оприлюднили результати наукових досліджень. Робота здоб...

READ YOURSELF

Біотехнологія ХХІ століття 29 may 2023

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс»

З метою підвищення кваліфікації викладачів і набуття нових фахових компетенцій здобувачами освіти, Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ був підписаний меморандум про співпрацю з ТОВ «Дебет Плюс». У межах меморандуму викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту і кафедри економіки праці та менеджменту пройшли курс навча...

READ YOURSELF

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс» 31 january 2023

Ще одна маленька перемога на освітньому фронті

4 серпня колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці отримав гарну звістку з Брюсселю – наша кафедра у співпраці з колегами з Лундського університету (Швеція) та компанії «Nomad Bioscience» (Німеччина) виборола одразу два нових проєкти Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Проєкти передбачають грантову підтримку вивчення Кращи...

READ YOURSELF

Ще одна маленька перемога на освітньому фронті 09 august 2022