Н У Х Т

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

27 червня 2022

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права та бажання – бажання свободи, бажання жити, бажання розвиватися та право на ідентичність, унікальність. Це притаманне всім народам без виключення та проявляється найяскравіше у народів із великим духом і волею.

Українські землі протягом усієї своєї історії заселяють величні люди саме з неймовірною жагою та потребою у проявах і реалізації своїх прав і бажань – жити, творити, розвиватися та нести світло і любов, які передаються із покоління в покоління. Непростий час випав на долю українського народу і сьогодні. На території могутньої і сильної духом, багатої та незрівнянної держави Україна ведеться протистояння і бій за волю, за право жити і любити. Такі прості поняття і бажання нації ми мусимо виборювати та демонструвати всьому світові, що значить бути собою – бути українцями.

Дух і гордість захоплює весь наш колектив, адже у нашій науково-навчальній сім’ї є і добровольці, і волонтери! Немає одного – байдужих!

А найбільше ми пишаємося нашими здобувачами, що невпинно наближають нашу Перемогу, примудряючись ще й успішно навчатися! Один із них – здобувач освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою програмою «Економіка підприємства» на кафедрі економіки і права Даніель Войтко.

Даніель успішно виконав завдання вищої школи і, перебуваючи на службі, зумів доєднатися до відеоконференції  й висвітлити результати свого дослідження перед Екзаменаційною комісією і присутніми здобувачами та викладачами. Високий рівень підготовки й актуальність обраної теми принесли йому освітній ступінь «Бакалавр».

Захоплюємося Даніелем, його відвагою, володінням собою і ситуацією, жагою до знань і впевненим бажанням зараз відстоювати, а в майбутньому працювати над економічним зростанням і відновленням нашої України.

Усі ми пишаємося та бажаємо здоров’я, удачі, миру і злагоди нашим воїнам, волонтерам, медикам, всім-всім українцям і задіяним у боротьбі на шляху до Перемоги. Слава Україні! Героям Слава!

Опублікований: 27-06-2022
Читайте також:
Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 січня 2019

Магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» захищають кваліфікаційні роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Оцінюють практичну цінність робіт екзаменаційна комісія і запрошені стейкхолде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» захищають кваліфікаційні роботи 21 лютого 2024

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася важлива подія для здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми здобуття освіти Олени Яремчук, яка займає посаду інженерки з якості на ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод», – захист її кваліфікаційної роботи. Роботу екзаменаційної комісії очолила в.о. завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води 23 лютого 2024

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук. Молоді науковці, викладачі кафедри В’ячеслав Губеня і Олена Кобець успішно захистили свої дисертаційні дослідження у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування». Старший викладач В'ячеслав Губеня зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук 23 березня 2018