Н У Х Т

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

27 червня 2022

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права та бажання – бажання свободи, бажання жити, бажання розвиватися та право на ідентичність, унікальність. Це притаманне всім народам без виключення та проявляється найяскравіше у народів із великим духом і волею.

Українські землі протягом усієї своєї історії заселяють величні люди саме з неймовірною жагою та потребою у проявах і реалізації своїх прав і бажань – жити, творити, розвиватися та нести світло і любов, які передаються із покоління в покоління. Непростий час випав на долю українського народу і сьогодні. На території могутньої і сильної духом, багатої та незрівнянної держави Україна ведеться протистояння і бій за волю, за право жити і любити. Такі прості поняття і бажання нації ми мусимо виборювати та демонструвати всьому світові, що значить бути собою – бути українцями.

Дух і гордість захоплює весь наш колектив, адже у нашій науково-навчальній сім’ї є і добровольці, і волонтери! Немає одного – байдужих!

А найбільше ми пишаємося нашими здобувачами, що невпинно наближають нашу Перемогу, примудряючись ще й успішно навчатися! Один із них – здобувач освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою програмою «Економіка підприємства» на кафедрі економіки і права Даніель Войтко.

Даніель успішно виконав завдання вищої школи і, перебуваючи на службі, зумів доєднатися до відеоконференції  й висвітлити результати свого дослідження перед Екзаменаційною комісією і присутніми здобувачами та викладачами. Високий рівень підготовки й актуальність обраної теми принесли йому освітній ступінь «Бакалавр».

Захоплюємося Даніелем, його відвагою, володінням собою і ситуацією, жагою до знань і впевненим бажанням зараз відстоювати, а в майбутньому працювати над економічним зростанням і відновленням нашої України.

Усі ми пишаємося та бажаємо здоров’я, удачі, миру і злагоди нашим воїнам, волонтерам, медикам, всім-всім українцям і задіяним у боротьбі на шляху до Перемоги. Слава Україні! Героям Слава!

Опублікований: 27-06-2022
Читайте також:
З вірою в майбутнє, яке в нас ніхто не забере

19 жовтня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч із здобувачами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Майбутні вступники дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», зосередженою на питаннях організації виробництва висок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З вірою в майбутнє, яке в нас ніхто не забере 19 жовтня 2022

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО

16 жовтня 2025 року викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, професорка кафедри Тетяна Сильчук, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка кафедри Ірина Антоненко та асистентка кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО 20 жовтня 2025

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів та функціональні властивості хліба житнього заварного» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінний харчовий продукт укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці 30 липня 2019

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях

«Після звільнення Трьохізбенки до військовослужбовців нашої бригади підходили мешканці села і жалілися, що вже понад 6 днів їхні діти не їли хліба. І, на жаль, наші підрозділи тилового матеріального забезпечення не в змозі були допомогти…». Так обґрунтував актуальність теми свого дипломного проекту випускник Львівської філії нашого університету Ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях 27 лютого 2019