Н У Х Т

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі

14 жовтня 2022

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі

13 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Володимир Захаров, Ірина Силка, Людмила Дейниченко, старший викладач Володимир Польовик та асистентка Ганна Березова взяли участь у вебінарі «ELEVATE – меню для змін: змінюйте свою DEI-культуру крок за кроком» від Національної асоціації ресторанів США.

Головним спікером закладу виступив президент і засновник Multicultural Foodservice&Hospitality Alliance Джеррі Фернандес.

Під час заходу учасникам розказали про різноманітність, справедливість і залучення, як основні особливості формату навчання DEI, що використовується під час тренування співробітників закладів ресторанного господарства. Цей формат використовується для заохочення функціональних знань про особистість колег і про те, як орієнтуватися в різноманітності соціальних і культурних особливостей організації. DEI описує широкий спектр відмінностей, які можуть існувати серед людей у будь-якому середовищі, включаючи расу, етнічну приналежність, національність, стать і сексуальну ідентичність, інвалідність, нейрорізноманітність тощо, та передбачає застосування принципів роботи організації, спрямованих на забезпечення того, щоб ті, хто підпадає під назву «різноманітний», справді відчували себе в безпеці, бажаними та включеними в роботу колективу.

Також на вебінарі була представлена робота фреймворку ELEVATE, що включає такі теми, як сприяння комунікації із зацікавленими сторонами, передача цінностей працівникам, надання ресурсів для створення успішних практик навчання та вимірювання успіху. ELEVATE забезпечує ресторанну індустрію дієвою основою для створення успішних програм і суттєвих змін у політиці DEI, змін, які досягають справжньої культури залучення, справедливості та можливостей, яких прагнуть працівники.

На заході, крім того, представлено: покроковий набір інструментів, що демонструє перевірені найкращі практики ефективних програм DEI; інструменти оцінювання, які допомагають підприємствам визначити зацікавлених сторін, вивчити поточні пропозиції та створити основу для значущих змін; особливості ефективного спілкування із зацікавленими сторонами (замовниками, постачальниками, співробітниками тощо); рекомендації щодо встановлення цілей і показників успіху закладу; рекомендації щодо інформування про політику та цінності DEI для поточних і майбутніх співробітників.

Викладачі кафедри вдячні організаторам заходу за отримані знання і новий досвід.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі

Протягом 11-23 березня 2019 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Красуля, Алла Тимчук і Олена Онопрійчук пройшли наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» у Вищому Семінаріумі Духовному Університету С. Вишинського у Варшаві (Польща). Стажування було організоване Вищим Семіна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі 28 березня 2019

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту

Минулого тижня викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) долучились до міжнародних вебінарів, організованих нашими партнерами з Індонезії. Нагадаємо, що в червні цього року університет і University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM) з Індонезії підписали меморандум щодо партнерства м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту 28 серпня 2023

Вільний вибір здобувачами тематики курсового та дипломного проєктування – запорука якісної підготовки майбутніх фахівців

Підготовка та захист кваліфікаційної дипломної роботи – невід'ємна частина навчального процесу, яка є підсумком багаторічної роботи і здобувача, і викладачів. Саме цей вид навчальної і творчої діяльності здобувача фактично визначає ступінь його підготовленості до виконання своїх професійних обов’язків, а отже і зумовлює зацікавленість роботодавців ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний вибір здобувачами тематики курсового та дипломного проєктування – запорука якісної підготовки майбутніх фахівців 28 вересня 2020

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв». Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість 29 лютого 2024