Н У Х Т

Пріоритети наукових досліджень обговорили з колегами у Польщі фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

29 листопада 2018

Пріоритети наукових досліджень обговорили з колегами у Польщі фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

27-28 листопада у м. Новий Сонч (Польща) працювала Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична і практична цінність», участь у якій взяли в. о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська і доцент кафедри Яна Окопна.

Конференція була присвячена актуальним і перспективним напрямам досліджень у гуманітарних, соціальних, економічних науках, а також пріоритетам прикладних наукових досліджень. 

Конференцію відкрив ректор «Вищої Школи Бізнесу - Національного університету Луї» Даріуш Возняк. На пленарному засіданні виступали, як польські колеги, так і науковці з України, Білорусі, Молдови, Грузії.

Подальша робота в секціях була надзвичайно плідною. Велися цікаві обговорення щодо використання технологій дистанційного навчання, перспективних напрямів лінгвістичних студій. Звичайно, не залишилися поза увагою проблеми і тенденції розвитку економіки та управління.

Наукова конференція такого рівня – безумовно, гарна нагода обмінятися думками, корисною інформацією, отримати цінний досвід, завести нові знайомства та налагодити  майбутню наукову і міжнародну співпрацю.

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
Розширюємо горизонти управління ресторанним бізнесом зі сертифікатною програмою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Зустріч із неймовірним шеф-кухарем, лідером думок і учасником рейтингу «Топ-100 шеф-кухарів України» Андрієм Клюсом відбулася для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Тема зустрічі була присвячена бізнес-плануванню у ресторанному бізнесі, моделі управляння та роботі з персоналом в умовах сьогодення. Харизма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти управління ресторанним бізнесом зі сертифікатною програмою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 листопада 2021

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня 24 січня 2019

Державотворення як цінність: кроки до зміцнення громадянської свідомості

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко продовжує поглиблювати свої знання у сфері громадянської участі. Протягом минулого тижня вона долучилася до чергових лекцій у межах освітнього проєкту «Державотворення», спрямованого на розвиток критичного мислення та активної громадянської позиції. Програма лекцій о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державотворення як цінність: кроки до зміцнення громадянської свідомості 13 жовтня 2025

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023