Н У Х Т

MY вибір

06 жовтня 2025

MY вибір

У межах договору про співпрацю між нашим університетом і Київським палацом дітей та юнацтва відбулася перша в цьому навчальному році профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів київських шкіл.

Такі зустрічі організовуються в рамках проєкту «MY вибір», амбасадором якого від НУХТ виступає уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів Артем Ущаповський.

Учасники заходу отримали можливість детально ознайомитися з нашим університетом, його структурними підрозділами та спеціальностями. З вітальним словом до гостей звернулася відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець,  яка привітала учнів і запевнила, що вибір НУХТ стане для них правильним рішенням.

Далі на майбутніх вступників чекав професійний експрес-тест «Знайди свій професійний тип та спеціальність у НУХТ», підготовлений відповідальною за профорієнтаційну роботу Навчально-наукового інституту економіки і управління, старшою викладачкою кафедри маркетингу Іриною Ніколаєнко.

Кожний учасник зміг відчути себе у світі професій та обрати найближчу до себе, адже наш університет готує висококваліфікованих фахівців для всіх галузей економіки України.

Традиційно на гостей чекали й смачні частування від нашого університету.

На завершення заходу представниця Київського палацу дітей та юнацтва Олександра Долгова вручила подяки за плідну співпрацю ректору університету Олександру Шевченку та організаторам зустрічі.

Захід відбувся у теплій і дружній атмосфері. Чекаємо вихованців палацу на наступних зустрічах, адже попереду ще багато цікавого!

Опублікований: 06-10-2025
Читайте також:
Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 квітня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Ігор Страшинський представляв Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді, їх батьків і вчителів у місті Буча Києво-Святошинського району. Цей захід відвідали учні випускних класів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 квітня 2018

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості

19 червня кафедра процесів і апаратів харчових виробництв приймала гостей з Китайської Народної Республіки – делегацію Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості у складі доктора Wang Deliang, доктора Luan Chunguang, доктора Hao Feike і доктора Han Xinglin. Заступник завідувача кафедри, професор Володимир Зав’яло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості 19 червня 2018

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога

Здобувач І курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку своїх нагород. У минулі вихідні у складі команди «Sever» він виборов І призове місце у віковій групі Ч18 на ІІІ-х відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях, присвячених Дню Святого Валентина.  Організатором змагань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога 23 лютого 2023

Оригінальний підхід, глибокі знання і швидкість розв’язання задач продемонстрували наші студенти на олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці»

У Луцькому національному технічному університеті, вже третій рік поспіль, відбувається ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». Позмагатися у першості приїхали студенти із усіх куточків України. Географія учасників олімпіади вражає – від Львова та Івано-Франківська до Донецька, від Сум до Одеси, Харкова, П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальний підхід, глибокі знання і швидкість розв’язання задач продемонстрували наші студенти на олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці» 20 травня 2019