Н У Х Т

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум»

08 квітня 2024

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум»

Днями здобувачі-біотехнологи відвідали дуже пізнавальний захід «Дні кар’єри», організований Корпорацією «Артеріум», де дізналися про кар’єрні можливості в компанії, а також побували на фармацевтичному виробництві.

Співробітники привітно зустріли третьо- і четвертокурсників, що навчаються за бакалаврською освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», а також магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Опікувалися нашими здобувачами керівниця служби навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат» Ольга Коростильова та менеджерка з навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат», наша випускниця Катерина Покойовець. Вони розповіли про підприємство, зокрема про його історію, оригінальні препарати, вакансії та провели вікторину.

Також гості побували на дільниці твердих лікарських форм, де виготовляють антибіотики. Здобувачі освіти побачили масштаби виробництва та сучасне обладнання. На дільниці ін'єкційних форм їх ознайомили з процесами миття та ополіскування флаконів, підготовкою ковпачків, фасуванням у флакони та продемонстрували, як виглядає флакон із шифром (коротка назва препарату і номер серії).

Здобувачі дуже задоволені, що мали нагоду завітати до виробничого центру, поспілкуватися зі співробітниками, які вичерпно відповіли на всі запитання, побачити обладнання, про яке під час вивчення дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» розповідав професор Віктор Стабніков.

Такий захід викликав приємні емоції та враження. Здобувачі щиро вдячні Корпорації «Артеріум» за чудово організований івент!

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу

23 листопада 2018 року об’єднаними зусиллями кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулась зустріч студентів другого курсу спеціальності «Туризм» та третього курсу спеціальності «Харчові технології» із відомим діячем у галузі готельного і ресторанного бізнесу, менеджером мережі сімейни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу 26 листопада 2018

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти

9 лютого 2021 р. учні гімназії «Троєщина» Деснянського району м. Києва були гостями онлайн-зустрічі зі здобувачами та викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. У ході знайомства спілкувалися про туризм, екскурсії, відомі туристичні об’єкти України. Учні цікавилися, які професійні знання повинні мати спеціалісти у галузі туризму та сф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти 11 лютого 2021

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність

На кафедрі фізики тривають відкриті лекції. Професор кафедри Анатолій Король прочитав відкриту лекцію для здобувачів І курсу факультету готельно-рксторанного та туристичного бізнесу з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Відповідно до робочої програми викладач продовжив розпочату Михайлом Лазаренком тему та провів заняття «Елект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність 23 листопада 2021

До проведення професійної та переддипломної практики магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів готові!

На сучасному етапі розвитку освіти в Україні відбуваються суттєві зміни, які зумовлені специфікою переходу освітніх парадигм від традиційної до компетентнісно орієнтованої, що посилюється ще й процесом входження вітчизняної вищої освіти до європейського простору. У зв’язку з цим особливої актуальності набуває питання вдосконалення системи підготовк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення професійної та переддипломної практики магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів готові! 29 грудня 2021