Н У Х Т

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

05 травня 2022

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 травня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали вебінар «Погляд на освіту: стратегічний та операційний напрями».

Спікерками вебінару були засновниця та очільниця Unique School Ірина Стефанська та методистка EdEra й академічна директорка Unique School Яніна Хіжінська.

Учасники заходу отримали відповіді на питання, що були основою змісту вебінару: війна: основні інсайти, чи зміниться погляд на освіту; як розробити оновлену стратегію закладу освіти: план для керівництва; як зберегти педагогічну команду в сучасних умовах; як підтримати педагогічну команду і допомагати їй розвивати потенціал; HR-процеси: інструменти, підходи; ресурси для підвищення кваліфікації.

Отримані нові знання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції використають для покращення якості освітнього процесу в умовах війни. 

Опублікований: 05-05-2022
Читайте також:
Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 жовтня 2025

Серед слухачів Школи тренерів освітніх програм – викладачі НУХТ

28-29 вересня з продовженням 12-14 жовтня в Києві стартувала «Школа тренерів освітніх програм» від Олени Пометун, Тетяни Ремех, Ірини Баранової. Учасник від НУХТ – доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Олена Розметова. Заняттями передбачені 36 годин практики. Школа має на меті: надати учасникам тренерський інструментарій та систематизу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед слухачів Школи тренерів освітніх програм – викладачі НУХТ 30 вересня 2019

Тонкощі роботи на фармацевтичному підприємстві продовжують опановувати магістранти

Магістранти групи ФБ-1-2М, що навчаються за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», зустрілися з одним із представників Корпорації «Артеріум» – Олександром Голодюком, який є випускником кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету і працює технологом вже 8 років. Тема зустрічі  – «Методи виготовлення твердих лікарських форм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі роботи на фармацевтичному підприємстві продовжують опановувати магістранти 12 грудня 2022

Відбулася Міжнародна науково-технічна конференція за тематикою 24-ї секції Наукової ради МОН

8 листопада в університеті вже в одинадцяте відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Цьогоріч науковий захід був присвячений 45-й річниці Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ і проводилася з метою ознайомлення експертів харчової промис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Міжнародна науково-технічна конференція за тематикою 24-ї секції Наукової ради МОН 10 листопада 2022