Н У Х Т

Досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій отримала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

12 грудня 2018

Досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій отримала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Для подальшого стрімкого розвитку інноваційного сектору економіки держави важливим є вирішення проблем охорони прав об’єктів інтелектуальної власності та комерціалізації інноваційних проектів. Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник долучилася до тренінгів із трансферу технологій та управління інноваційною діяльністю, які були проведені Міністерством освіти і науки, ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» за підтримки Національної академії наук.

Під час навчальних тренінгів були розглянуті актуальні теми, присвячені: політиці у сфері охорони і захисту прав інтелектуальної власності та трансферу технологій; веденню технологічного аудиту, маркетингових, патентних і патентно-кон’юнктурних досліджень об’єктів права інтелектуальної власності; інструментам трансферу технологій; оцінюванню вартості та обліку об’єктів права інтелектуальної власності; способам комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності та взаємодії з потенційними інвесторами.

За підсумками проходження тренінг-курсу доцент Світлана Олійник відмінно захистила практичні роботи з розроблення плану та звіту ведення технологічного аудиту, оцінювання ринкової вартості та проведення різних видів досліджень стосовно об’єктів права інтелектуальної власності, наукоємної продукції, підготовки бізнес-плану з комерціалізації розробок, що було підтверджено відповідним сертифікатом.

Набутий досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій буде застосований у лекційних і на практичних заняттях.

Опублікований: 12-12-2018
Читайте також:
Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ з 19 по 23 березня 2018 р. відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів». План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентських колективів. Розпочався тиждень з розповсюдження безпрограшної лотереї серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 26 березня 2018

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.03.2019 року №208-А «Про проведення акредитаційної експертизи», з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» у Полтавському коледжі харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитаційна експертиза зі спеціальності «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» 10 квітня 2019

Особистісний розвиток в умовах війни не припиняється

Як пояснити, що будь-які реакції, які у мирному житті вважалися б не прийнятними, є нормальними у час «ненормальних» подій? Як не втратити віру в себе, у людей, добро та справедливість? У чому полягає допомога, коли дитина втратила близьку людину? З цими та іншими питаннями разом із командою Освітнього центру Верховної Ради України розбирались уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особистісний розвиток в умовах війни не припиняється 27 лютого 2023

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти 621 групи спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ на заняттях гуртка «Юний технолог», куди їх запросила куратор Наталія Павельчук. Цими подарунк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 19 грудня 2018