Н У Х Т

Бакалаври з екології – звучить гордо!

18 червня 2020

Бакалаври з екології – звучить гордо!

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти кваліфікаційних робіт студентів бакалаврату спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія, яку очолила завідувачка кафедри Олена Семенова, провела захисти у режимі онлайн за допомогою сервісу відеоконференцій Zoom. До складу комісії увійшли професор Ігор Якименко, доценти Наталія Бублієнко і Оксана Салавор. Секретар Екзаменаційної комісії – доцент Людмила Береза-Кіндзерська.

На розгляд комісії були представлені дипломні проєкти з використанням сучасних технологій очищення газопилових викидів, стічних вод та утилізації відходів харчових підприємств різного профілю.

Здобувачі, не зважаючи на незвичний формат захисту, успішно представили результати своїх досліджень. Показали досить високий рівень знань і умінь, у тому числі щодо користування сучасними комп’ютерними технологіями (програмами AutoCAD, Компас 3D тощо). Відповіли на питання членів комісії.

За результатами захистів всі студенти отримали позитивні оцінки. І довели, що заслуговують на присвоєння кваліфікації бакалавр з екології. Більшість із випускників бажає продовжити здобувати екологічні знання у магістратурі кафедрі, тож побажаємо їм успіху на вступних випробуваннях.

Опублікований: 18-06-2020
Читайте також:
Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Найвідоміші напої світу». Сьогодні важко уявити сніданок сучасної людини без кави або чаю. Про різноманіття цих напоїв та історію їх походження розповіли представники групи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 травня 2018

Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США

24 березня 2022 року була оголошена нова програма підтримки науковців з України, організована Польською академією наук (PAN) та Національною академією наук США (NAS). Програма відкрита для кандидатів зі ступенем доктора (PhD), які станом на 24 лютого 2022 року були штатними працівниками українського закладу вищої освіти або Інституту НАН України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США 29 березня 2022

Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів

19 березня 2021 року згідно зі затвердженим графіком доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич прочитала відкриту лекцію «Технологія білих столових сухих виноматеріалів» студентам третього курсу денної форми навчання. Лекцію колеги відвідали викладачі кафедри разом із завідувачем Анатолієм Куцом і випускник кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів 22 березня 2021

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ студенти І курсу продемонстрували свої знання та вміння на підсумковому занятті з дисципліни «Комунікаційні технології у сфері туризму», демонструючи свої творчі роботи. Організувала та провела заняття досвідчений викладач туристичних спецдисциплін Вікторія Шийка. У своїх презентаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники 02 лютого 2017