Н У Х Т

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

10 серпня 2018

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

Під час вступної кампанії 2018 року система реєстрації електронних кабінетів працювала без збоїв, тож і вступники, і приймальні комісії могли комфортно в ній працювати. На цьому наголосила міністр освіти Лілія Гриневич під час прес-конференції, присвяченій підсумкам вступної кампанії.

«Я хочу зауважити, що, мабуть, найбільш приємною новацією вступу цьогоріч була справно працююча система ЄДЕБО, яка не підвисала і дала можливість як вступникам, так і приймальним комісіям спокійно та комфортно працювати з нею», – зазначила міністр.

На підтвердження своїх слів вона навела статистику щодо динаміки реєстрації електронних кабінетів у 2017 та 2018 роках. Так, цього року в перший день були створені понад 28,5 тисяч електронних кабінетів, а торік – лише  9,5 тисяч.

«При тому, що цьогоріч на вступній кампанії електронна система працювала без збоїв, однак реєстрацію часом гальмували помилки вступників. З ними ми також оперативно працювали. Хочу назвати основні помилки, щоб вступники наступних років обов’язково врахували цю інформацію», – підкреслила очільник МОН.

Зокрема, під час реєстрації кабінету, вступники неправильно вказували  адресу електронної пошти. Через це вони не отримували лист для активації кабінету на свою скриньку.

Друга розповсюджена проблема – вступник кілька разів зазначав неправильний пароль під час входу в кабінет, і система блокувала його на три години.

Після того, як була відкрита подача заяв, поширеною була ситуація, коли вступники після подаННЯ першої заяви (тобто коли вони самі вже не могли нічого змінити в кабінеті) виявляли помилки у внесеній ними інформації. Наприклад, неправильно завантажені скан-копії додатка до атестата чи фото.

Усі такі проблеми швидко вирішувалися завдяки роботі гарячих ліній й електронних скриньок МОН та Інфоресурсу.

Опублікований: 10-08-2018
Читайте також:
Етика та знання: революція академічної доброчесності у європейському освітньому та науковому середовищах

Академічна доброчесність є основою високоякісної освіти та науки, що забезпечує розвиток діалогу, інновацій і довіри в освітньо-науковому середовищі. Розуміння цінностей академічної доброчесності в контексті європейського освітнього простору стає дедалі важливішим у сучасному світі, де швидкі технологічні зміни та соціальні трансформації вимагають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Етика та знання: революція академічної доброчесності у європейському освітньому та науковому середовищах 25 грудня 2023

Провідні позиції НУХТ у міжнародному рейтингу Top Universities by Citations in Top Google Scholar profile

Webometrics оприлюднив січневу версію рейтингу «Найкращі університети за цитуванням в профілях Google Scholar», який відображає прихильність університетів до принципів відкритої науки і враховує цитованість перших 310 профілів авторів у Google Scholar за мінусом кращих 20. Рейтинг охоплює понад 5600 університетів світу, показник цитованості яких б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні позиції НУХТ у міжнародному рейтингу Top Universities by Citations in Top Google Scholar profile 01 лютого 2024

Гостьова лекція з психології: самооцінювання як ресурс успіху

На запрошення викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук відбулася гостьова лекція практикуючої психологині та коуча Марини Кочин. Тема зустрічі – «Самооцінювання як ресурс успіху». Фахівчиня розглянула ключові функції самооцінювання, його роль у формуванні внутрішньої мотивації та соціальній взаємодії, а також різні мод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з психології: самооцінювання як ресурс успіху 02 жовтня 2025

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна

Професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк виступив із двома доповідями – «Особливості режимів та способів управління закордонними сушарками» та «Інноваційні технології зберігання зерна експортного призначення в металевих ємностях» перед керівниками підрозділів агрохолдингу «Астарта». Загальна тривалість виступу була близ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна 02 квітня 2019