Н У Х Т

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

10 серпня 2018

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

Під час вступної кампанії 2018 року система реєстрації електронних кабінетів працювала без збоїв, тож і вступники, і приймальні комісії могли комфортно в ній працювати. На цьому наголосила міністр освіти Лілія Гриневич під час прес-конференції, присвяченій підсумкам вступної кампанії.

«Я хочу зауважити, що, мабуть, найбільш приємною новацією вступу цьогоріч була справно працююча система ЄДЕБО, яка не підвисала і дала можливість як вступникам, так і приймальним комісіям спокійно та комфортно працювати з нею», – зазначила міністр.

На підтвердження своїх слів вона навела статистику щодо динаміки реєстрації електронних кабінетів у 2017 та 2018 роках. Так, цього року в перший день були створені понад 28,5 тисяч електронних кабінетів, а торік – лише  9,5 тисяч.

«При тому, що цьогоріч на вступній кампанії електронна система працювала без збоїв, однак реєстрацію часом гальмували помилки вступників. З ними ми також оперативно працювали. Хочу назвати основні помилки, щоб вступники наступних років обов’язково врахували цю інформацію», – підкреслила очільник МОН.

Зокрема, під час реєстрації кабінету, вступники неправильно вказували  адресу електронної пошти. Через це вони не отримували лист для активації кабінету на свою скриньку.

Друга розповсюджена проблема – вступник кілька разів зазначав неправильний пароль під час входу в кабінет, і система блокувала його на три години.

Після того, як була відкрита подача заяв, поширеною була ситуація, коли вступники після подаННЯ першої заяви (тобто коли вони самі вже не могли нічого змінити в кабінеті) виявляли помилки у внесеній ними інформації. Наприклад, неправильно завантажені скан-копії додатка до атестата чи фото.

Усі такі проблеми швидко вирішувалися завдяки роботі гарячих ліній й електронних скриньок МОН та Інфоресурсу.

Опублікований: 10-08-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн. Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи 02 квітня 2024

НУХТ – на найбільшому освітньому форумі країни

15-17 листопада 2018 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» працює Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра - День студента 2018», традиційним учасником якої є наш університет. Організатор виставки – Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на найбільшому освітньому форумі країни 15 листопада 2018

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів»

У березні-травні 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів проходило навчання за сертифікатною програмою «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів». Керівниця програми – завідувачка кафедри, професорка Галина Поліщук, координаторка – доцентка Тетяна Осьмак. Жага до знань об’єднала в одній програмі здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів» 28 травня 2024