Н У Х Т

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13 лютого 2020

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання.

Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань. Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств із виробництва солоду, пиво-безалкогольної, лікеро-горілчаної  і спиртової галузі.

У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва спирту, пива, солоду і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Серед кращих були відзначені роботи Сергія Савчука  (проект реконструкції Стабницького спиртзаводу, керівник – доцент Анатолій Куц) і Катерини Дереш (присвячена  виробництву спирту з крохмаловмісної сировини).

Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Переважна більшість бакалаврів захистили  дипломні проекти на «добре» і «відмінно».

Підсумовуючи результати роботи екзаменаційної комісії та оголошуючи результати захисту кваліфікаційних робіт, голова ДЕК Анатолій Куц і члени комісії зазначили, що здобувачі добре підготовлені, більшість студентів працюють на підприємствах вітчизняної бродильної галузі, тому добре орієнтуються у технологічних процесах, що забезпечує необхідний рівень підготовки.

Вітаємо з успішними захистами та бажаємо усього найкращого здобувачам! Колектив кафедри щиро сподівається зустрітися зі своїми вихованцями під час вступної кампанії до магістратури.

Опублікований: 13-02-2020
Читайте також:
НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти

Завершився прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. Такими вступниками було подано 922 тисячі заяв. Інформаційний ресурс Osvita.ua оприлюднив ТОП-100 найпопулярніших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти 25 липня 2019

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Відвідування галузевих виставкових заходів нашими здобувачами стало невід’ємною частиною навчального процесу. Адже це найкраща можливість познайомитися з найсучаснішими трендами виробництв – новітнім обладнанням, інноваційними технологіями і сировиною, нестандартними бізнесовими рішеннями, а також поспілкуватися з виробничниками й з перших рук отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 грудня 2022

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи

18 жовтня студенти груп ХТ-3-6 і ХТ-3-7 кафедри хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів разом із доцентом названої кафедри Галиною Білою і доцентом кафедри харчової хімії Олександром Макаренком відвідали XI Міжнародну виставку LABComplEX. На виставкових стендах вони мали можливість ознайомитися з останніми новинками аналітичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи 19 жовтня 2018