Н У Х Т

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13 лютого 2020

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання.

Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань. Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств із виробництва солоду, пиво-безалкогольної, лікеро-горілчаної  і спиртової галузі.

У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва спирту, пива, солоду і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Серед кращих були відзначені роботи Сергія Савчука  (проект реконструкції Стабницького спиртзаводу, керівник – доцент Анатолій Куц) і Катерини Дереш (присвячена  виробництву спирту з крохмаловмісної сировини).

Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Переважна більшість бакалаврів захистили  дипломні проекти на «добре» і «відмінно».

Підсумовуючи результати роботи екзаменаційної комісії та оголошуючи результати захисту кваліфікаційних робіт, голова ДЕК Анатолій Куц і члени комісії зазначили, що здобувачі добре підготовлені, більшість студентів працюють на підприємствах вітчизняної бродильної галузі, тому добре орієнтуються у технологічних процесах, що забезпечує необхідний рівень підготовки.

Вітаємо з успішними захистами та бажаємо усього найкращого здобувачам! Колектив кафедри щиро сподівається зустрітися зі своїми вихованцями під час вступної кампанії до магістратури.

Опублікований: 13-02-2020
Читайте також:
Відзнака за актуальність дослідження

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» здобувачка кафедри обліку і аудиту Марія Соболюк відзначена в номінації «За актуальність дослідження». Керівниця роботи – к.е.н., доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака за актуальність дослідження 15 червня 2023

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ

Сьогодні розпочався прийом електронних заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра до університету та на основі 11 класів за денною формою здобуття освіти до коледжів НУХТ. Подання е-заяв і документів відбувається на сайті vstup.edbo.gov.ua. Для вступників до університету на бакалавра чи наскрізного магістра прийом заяв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом електронних заяв і документів на вступ до НУХТ 14 липня 2021

Фахівці університетської бібліотеки поділилися досвідом з колегами

22 червня 2023 р. фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ взяли участь у нараді керівників університетських бібліотек м. Києва, яка відбулась на базі наукової бібліотеки ім. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка. На нараді розглядалися підсумки діяльності бібліотек закладів вищої освіти м. Києва за 2022 рік та обговорювалися пропозиції щодо внесенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університетської бібліотеки поділилися досвідом з колегами 26 червня 2023

Доступно про технологію цукрового виробництва студентам спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

5 листопада на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» доцента кафедри Світлани Шульги. На занятті були присутні викладачі кафедри. Лекція є вступною до модуля «Технологія цукрового в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступно про технологію цукрового виробництва студентам спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 06 листопада 2019