Н У Х Т

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13 лютого 2020

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання.

Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань. Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств із виробництва солоду, пиво-безалкогольної, лікеро-горілчаної  і спиртової галузі.

У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва спирту, пива, солоду і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Серед кращих були відзначені роботи Сергія Савчука  (проект реконструкції Стабницького спиртзаводу, керівник – доцент Анатолій Куц) і Катерини Дереш (присвячена  виробництву спирту з крохмаловмісної сировини).

Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Переважна більшість бакалаврів захистили  дипломні проекти на «добре» і «відмінно».

Підсумовуючи результати роботи екзаменаційної комісії та оголошуючи результати захисту кваліфікаційних робіт, голова ДЕК Анатолій Куц і члени комісії зазначили, що здобувачі добре підготовлені, більшість студентів працюють на підприємствах вітчизняної бродильної галузі, тому добре орієнтуються у технологічних процесах, що забезпечує необхідний рівень підготовки.

Вітаємо з успішними захистами та бажаємо усього найкращого здобувачам! Колектив кафедри щиро сподівається зустрітися зі своїми вихованцями під час вступної кампанії до магістратури.

Опублікований: 13-02-2020
Читайте також:
Нестандартне заняття у формі конкурсу на кафедрі фінансів

Уже стало доброю традицією, що кафедра фінансів щорічно разом зі студентами проводить різні заходи – олімпіади, конференції, вікторини, круглі столи. Нестандартне заняття у формі конкурсу разом зі студентами-фінансистами третього курсу провела викладач кафедри Світлана Еш. Дві команди змагалися між собою, хто краще представить себе на фінансовому ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартне заняття у формі конкурсу на кафедрі фінансів 23 листопада 2018

Теоретичні знання практичними навичками закріплюють студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак»

Для студентів кафедри біотехнології та мікробіології настав час, коли реактори та трубопроводи, які вони щойно креслили на апаратурній схемі до курсового проекту, постають наяву. Час, коли все упорядковується в голові та стає на своє місце – технологічна та переддипломна практика. Оксані Росик, Катерині Солошенко, Максиму Танані, Віталію Гриненку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання практичними навичками закріплюють студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак» 23 січня 2019

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

31 січня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій  нашого університету відбувся випускний вечір студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Щасливої долі та успіхів у професійній діяльності побажав випускникам директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш і  вручив їм дипломи молодшого спеціаліста. Вісім студентів – Анге...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення 01 лютого 2017

На Різдво – до Прикарпаття!

Традиційно, напередодні Нового року й Різдвяних свят із метою популяризації різдвяних звичаїв і традицій Карпатського регіону, в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету за ініціативи студентської ради відбулася виставка-презентація «Святий вечір, добрий вечір». Кожна студентська група презентувала свій святко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Різдво – до Прикарпаття! 27 грудня 2019