Н У Х Т

Випускний онлайн

10 лютого 2021

Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року.

Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових технологій Оксана Цісар і туризму та готельно-ресторанної справи Світлана Зінкевич, класні керівниці випускних груп.

Випускниками стали 139 студентів відділення туризму та готельно-ресторанної справи та відділення харчових технологій. Звичайно, період випускних екзаменів був для студентів четвертого курсу насиченим, емоційним і важким, проте, вони гідно продемонстрували високий рівень знань.

У день свого випускного вони щиро дякували своїм викладачам за науку й особистісний розвиток, за щедрість, з якою вони ділилися своїми знаннями й досвідом, за готовність завжди допомогти, за тепле батьківське ставлення. Музичне вітання пролунало від випускниці групи ГРС-41 Діани Горилюк.

Випускники отримали дипломи, які засвідчують високий рівень знань і професійну майстерність кожного студента. Вітаємо їх! Відтепер вони – дипломовані фахівці сфери обслуговування та харчових технологій! Нехай отримані знання та вміння допоможуть реалізуватися в професійній діяльності!

Опублікований: 10-02-2021
Читайте також:
Моделі налагодження довгострокової тісної співпраці між Україною і Польщею обговорили наші фахівці

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена й аспірант кафедри Роман Міркевич взяли участь у круглому столі з польськими партнерами розвитку кластерів Інтернету речей, ініційованому Асоціацією підприємств промислової автоматизації України (АППАУ). Учасники круглого столу презентували програми та рішення, моделі н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моделі налагодження довгострокової тісної співпраці між Україною і Польщею обговорили наші фахівці 18 липня 2018

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 жовтня 2019

WorldFood Ukraine – майданчик для виїзного заняття першокурсників ОП «Технології харчування»

28-30 жовтня 2025 року у Міжнародному виставковому центрі працювала 28-а Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine, найбільший в нашій країні захід відповідного профілю. Таку подію не могли оминути викладачі профільних дисциплін і куратори груп 1-4 курсів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

WorldFood Ukraine – майданчик для виїзного заняття першокурсників ОП «Технології харчування» 30 жовтня 2025

Актуальні питання в області маркетингу, товарознавства та організації підприємницької діяльності вирішують магістранти кафедри маркетингу

Минулого тижня на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ успішно пройшли захисти магістерських робіт зі спеціальностей «Маркетинг», «Товарознавство і комерційна діяльність» та «Організація оптової і роздрібної торгівлі» денної форми навчання. На відкритому заході були присутні студенти, викладачі та всі бажаючі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання в області маркетингу, товарознавства та організації підприємницької діяльності вирішують магістранти кафедри маркетингу 27 лютого 2017