Н У Х Т

Випускний онлайн

10 лютого 2021

Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року.

Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових технологій Оксана Цісар і туризму та готельно-ресторанної справи Світлана Зінкевич, класні керівниці випускних груп.

Випускниками стали 139 студентів відділення туризму та готельно-ресторанної справи та відділення харчових технологій. Звичайно, період випускних екзаменів був для студентів четвертого курсу насиченим, емоційним і важким, проте, вони гідно продемонстрували високий рівень знань.

У день свого випускного вони щиро дякували своїм викладачам за науку й особистісний розвиток, за щедрість, з якою вони ділилися своїми знаннями й досвідом, за готовність завжди допомогти, за тепле батьківське ставлення. Музичне вітання пролунало від випускниці групи ГРС-41 Діани Горилюк.

Випускники отримали дипломи, які засвідчують високий рівень знань і професійну майстерність кожного студента. Вітаємо їх! Відтепер вони – дипломовані фахівці сфери обслуговування та харчових технологій! Нехай отримані знання та вміння допоможуть реалізуватися в професійній діяльності!

Опублікований: 10-02-2021
Читайте також:
Тримаємо руку на пульсі подій у вищій освіті

13 липня 2023 року у змішаному форматі відбулося засідання Громадської організації «Спілка ректорів закладів вищої освіти України», на якому наш університет представляв перший проректор Володимир Яровий. У засіданні також взяли участь заступники міністра освіти і науки України Михайло Винницький та Світлана Даниленко, заступник керівника Офісу Пре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо руку на пульсі подій у вищій освіті 19 липня 2023

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

Наприкінці березня відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» за напрямком «Харчова наука і технології», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. До фіналу конкурсу з роботою «Prediction of a...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»! 03 квітня 2024

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018