Н У Х Т

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 листопада 2023

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого університету, що відбудеться 11 листопада 2023 року, для залучення випускників до вступу до НУХТ.

Олег Кузьмін розповів про освітню програму «Технології харчування», умови навчання студентів і перспективи працевлаштування випускників. Також він проінформував, що захід відбуватиметься у змішаному форматі й ті, хто не зможе приїхати до університету, зможуть ознайомитися з університетом і факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка у онлайн-форматі: відеоконференція на платформі Zoom розпочнеться о 12:00, вхід за посиланням

Ідентифікатор конференції: 507 848 5688
Код доступу: HRTB

А наступного дня, 10 листопада, викладачі кафедри, доценти Ірина Корецька, Володимир Захаров і професор Олег Кузьмін поспілкувалися зі слухачами Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти».

Вони ознайомили викладачів і здобувачів професійно-технічного навчального закладу зі структурою НУХТ, факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції, особливостями вступної компанії та освітньою програмою «Технології харчування».

Було наголошено що вступ до університету та навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» дозволить майбутнім фахівцям отримати поглиблену теоретичну, практичну та науково-дослідну підготовку. Адже до навчального процесу залучені відомі фахівці ресторанного бізнесу, проводяться кулінарні конкурси, майстер-класи, є можливість проходження практики та стажування за кордоном. Підготовка майбутніх фахівців та опанування освітньої програми «Технології харчування» у НУХТ передбачає застосування і використання основних понять і принципів проєктування та функціонування підприємств харчової промисловості, закладів ресторанного господарства, систем управління якістю та безпечністю харчової продукції, сутності та параметрів технологічних процесів виробництва продукції ресторанного господарства, принципів розроблення нових і удосконалення існуючих харчових технологій.

Здобувачі та викладачі Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» також були запрошені долучатися до Дня відкритих дверей у Національному університеті харчових технологій 11 листопада 2023 року.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції дякує за співпрацю й дружній прийом директору школи І-ІІІ ступенів № 84 м. Києва Василю Шевченку та директору Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» Ігорю Баранюку!

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Зростає індекс Гірша науковців університету

Одна з найпотужніших наукометричних баз – бібліографічна і реферативна база даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. Scopus постійно індексує понад 25 тисяч наукових журналів і сотні книжкових серій. На підставі періодичного наукометричного моніторин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає індекс Гірша науковців університету 30 серпня 2024

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з Carlsberg Ukraine 14 грудня 2023

Першокурсникам-контрактникам почали надходити сертифікати на освітні гранти

Першокурсники почали отримувати у застосунку Дія електронні сертифікати на освітні гранти. Нагадаємо, розмір гранту для першокурсників визначатиметься за результатами двох предметів НМТ – 150+ балів (або 140+ балів для спеціальностей з особливою підтримкою) грант першого рівня від 17 000 грн на рік; 170+ балів – грант другого рівня від 25 000 грн ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам-контрактникам почали надходити сертифікати на освітні гранти 26 вересня 2025

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива. У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива 29 травня 2018