Н У Х Т

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 листопада 2023

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого університету, що відбудеться 11 листопада 2023 року, для залучення випускників до вступу до НУХТ.

Олег Кузьмін розповів про освітню програму «Технології харчування», умови навчання студентів і перспективи працевлаштування випускників. Також він проінформував, що захід відбуватиметься у змішаному форматі й ті, хто не зможе приїхати до університету, зможуть ознайомитися з університетом і факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка у онлайн-форматі: відеоконференція на платформі Zoom розпочнеться о 12:00, вхід за посиланням

Ідентифікатор конференції: 507 848 5688
Код доступу: HRTB

А наступного дня, 10 листопада, викладачі кафедри, доценти Ірина Корецька, Володимир Захаров і професор Олег Кузьмін поспілкувалися зі слухачами Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти».

Вони ознайомили викладачів і здобувачів професійно-технічного навчального закладу зі структурою НУХТ, факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції, особливостями вступної компанії та освітньою програмою «Технології харчування».

Було наголошено що вступ до університету та навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» дозволить майбутнім фахівцям отримати поглиблену теоретичну, практичну та науково-дослідну підготовку. Адже до навчального процесу залучені відомі фахівці ресторанного бізнесу, проводяться кулінарні конкурси, майстер-класи, є можливість проходження практики та стажування за кордоном. Підготовка майбутніх фахівців та опанування освітньої програми «Технології харчування» у НУХТ передбачає застосування і використання основних понять і принципів проєктування та функціонування підприємств харчової промисловості, закладів ресторанного господарства, систем управління якістю та безпечністю харчової продукції, сутності та параметрів технологічних процесів виробництва продукції ресторанного господарства, принципів розроблення нових і удосконалення існуючих харчових технологій.

Здобувачі та викладачі Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» також були запрошені долучатися до Дня відкритих дверей у Національному університеті харчових технологій 11 листопада 2023 року.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції дякує за співпрацю й дружній прийом директору школи І-ІІІ ступенів № 84 м. Києва Василю Шевченку та директору Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» Ігорю Баранюку!

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Про академічну доброчесність англійською

У рамках тижня академічної доброчесності НУХТ студенти-магістри факультету біотехнології та екологічного контролю обговорили з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець питання академічної культури та інтеграції. Під час заняття виявили ключові характеристики плагіату та з’ясували механізми його уникнення в академі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність англійською 14 вересня 2021

Ключові тренди, що формують майбутнє економіки країни – у фокусі уваги викладачів

Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у конференції «UAFIN.TECH 2024: Future with AI», організованій Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній. Захід став ключовою платформою для обговорення новітніх рішень у сфері цифрової трансформації бізнесу, фінансових технологій та ролі штучного інтелекту в сучасній економіці.  Прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключові тренди, що формують майбутнє економіки країни – у фокусі уваги викладачів 20 грудня 2024

Бібліотека – завжди поруч!

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету нагадує, що для університетської спільноти протягом 2025 року відкрито доступ до низки провідних онлайн-платформ, які можуть бути корисними як для освітніх, так і для наукових цілей. Наразі маємо доступ до: • Довідника спеціаліста з охорони праці – ресурсу для пошуку нормативної документації, пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека – завжди поруч! 10 липня 2025

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Літо-2020 для викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відзначилося продуктивною роботою над вдосконаленням педагогічної майстерності. Зокрема, доценти Тетяна Мірзодаєва і Юрій Сологуб успішно пройшли онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО України на тему «Інноваційні освітні технології: європейський ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу 18 вересня 2020