Н У Х Т

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі Швейцарською групою закладів вищої освіти

14 листопада 2019

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі Швейцарською групою закладів вищої освіти

До нашого університету завітав директор з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Горан Йорданов.

Swiss Education Group (SEG) – провідна освітня група Швейцарії, створена в 1982 році, яка пропонує здобути престижну освіту в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Сьогодні в її складі 5 закладів освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії: César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montreux, School of Hotel Management IHTTI, Swiss Hotel Management School. Партнерами бакалаврських і магістерських освітніх програм SEG є University of Derby (Великобританія), Northwood University (США) і Washington State University (США) у рамках програми подвійного дипломування, а стейкхолдерами – підприємства міжнародних готельних мереж.

Англомовний лекторій для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи був на тему «Лідерство у сфері гостинності в епоху діджиталізації». Пан Горан розповів про свій власний шлях до успіху, досвід роботи за фахом у міжнародних готельних підприємствах, поділився практичними кейсами і організував тімбілдінг. Лектор активно залучав студентів до участі у цікавих вправах, щоб донести до присутніх основний меседж – нові технології штучного інтелекту змінюють індустрію гостинності, але не зможуть замінити фахівця з гостинності, а лідерство і вміння працювати у команді – шлях до успіху готельного підприємства.

Зупинився пан Горан Йорданов на особливостях організації освітнього процесу в швейцарських освітніх закладах і можливостях для розвитку академічної мобільності, що викликало неабиякий інтерес у студентів і багато запитань.

Варто відзначити, що саме завдяки пану Горану кафедра розпочала співпрацю зі Швейцарською освітньою групою, в рамках якої доцент кафедри Віта Цирульнікова і старші викладачі Олена Блощинська, Олена Тищенко пройшли підвищення кваліфікації на базі чотирьох закладів освіти.

Лекторій завершився бурхливими оплесками присутніх здобувачів вищої освіти, нагородженням викладачів-учасників програми підвищення кваліфікації, а також врученням Подяки Горану Йорданову від завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, професора Віктора Доценка за співпрацю і вагомий внесок у професійну підготовку майбутніх фахівців сфери гостинності.

Кафедра готельно-ресторанної справи висловлює щиру вдячність пану Горану Йорданову і з нетерпінням чекає на нові зустрічі та подальшу співпрацю між нашими закладами освіти.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Завершується прийом оригіналів документів від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на місця державного замовлення

Сьогодні о 18:00 завершується прийом оригіналів документів від вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на місця державного замовлення. Відбіркові комісії інститутів і факультетів нашого університету створюють максимально комфорті умови для вступників і працюють без обідньої пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується прийом оригіналів документів від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на місця державного замовлення 02 серпня 2021

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції

6 травня у Науковому центрі «Український інститут вина» відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, на якому оцінювалися нові зразки виноробної продукції. До числа експертів увійшли і фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. За результата...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції 07 травня 2021

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Цьогоріч цьому прекрасному святу – уже 15 років, воно набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одяг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 20 травня 2021

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

У Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся захист дипломних проєктів здобувачів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», під час якого студенти-електромеханіки  продемонстрували ґрунтовні теоретичні і практичні знання, отримані під час навчання в коледжі. 50% студентів виконували реальні проєкти, спрямовані на по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники 08 липня 2020