Н У Х Т

На факультеті біотехнології та екологічного контролю тепло привітали цьогорічних першокурсників

31 серпня 2018

На факультеті біотехнології та екологічного контролю тепло привітали цьогорічних першокурсників

Національний університет харчових технологій вітає усіх, хто став частиною його великої та дружньої родини! Пора вступних випробувань минула, і колишні абітурієнти тепер мають повне право носити горде звання студента НУХТ

30 серпня 2018 року факультет біотехнології та екологічного контролю радо зустрічав студентів першого курсу. Свято відбувалося у актовій залі університету, де першокурсників вітали декан факультету Наталія Грегірчак і заступники декана Оксана Ничик та Юрій Резніченко, які і вручили новоспеченим студентам символічний студентський квиток.

Свої настанови та поради озвучили завідувачі випускових кафедр: Тетяна Пирог, Олена Семенова та Олена Подобій.

Чарівні ведучі Наталія Янкович і Павло Погрибешний створювали настрій та неповторну атмосферу свята.

Також був оголошений склад груп і названі старости кожної з них. Першокурсників познайомили з наставниками академічних груп і студентським активом факультету. Після урочистостей новачки мали нагоду зробити чудові світлини у фотозоні.

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю впевнений, що на їх студентів чекає щасливе, різноманітне, бурхливе життя, адже вони такі різні, й сподівається, що їх «біозаврики» будуть плідно навчатися та брати активну участь у громадському житті факультету, стануть гідним прикладом для майбутніх вступників.

Опублікований: 31-08-2018
Читайте також:
Інсайти для магістрантів від лідерів думок

У рамках вивчення дисципліни «Стратегічне управління та КСВ в туризмі» здобувачі магістратури кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою відвідали публічну лекцію «Сталий розвиток в умовах війни». Лекцію читала Марина Саприкіна – експертка зі сталого розвитку, головчиня правління CSR Ukraine, провідної органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для магістрантів від лідерів думок 02 червня 2023

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання. Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води 24 лютого 2021

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані

Цього місяця світові лідери зібралися в Ташкенті (Узбекистан) на 11-му Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів, організованому Міжнародною фінансовою корпорацією IFC. Фокус форуму був зосереджений на зменшення втрат і відходів, збагачення харчових продуктів. Питання продовольчої безпеки в Центральній Азії обговорювали 180 учасників із 20 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані 27 травня 2024