Н У Х Т

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі Швейцарською групою закладів вищої освіти

14 november 2019

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі Швейцарською групою закладів вищої освіти

До нашого університету завітав директор з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Горан Йорданов.

Swiss Education Group (SEG) – провідна освітня група Швейцарії, створена в 1982 році, яка пропонує здобути престижну освіту в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Сьогодні в її складі 5 закладів освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії: César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montreux, School of Hotel Management IHTTI, Swiss Hotel Management School. Партнерами бакалаврських і магістерських освітніх програм SEG є University of Derby (Великобританія), Northwood University (США) і Washington State University (США) у рамках програми подвійного дипломування, а стейкхолдерами – підприємства міжнародних готельних мереж.

Англомовний лекторій для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи був на тему «Лідерство у сфері гостинності в епоху діджиталізації». Пан Горан розповів про свій власний шлях до успіху, досвід роботи за фахом у міжнародних готельних підприємствах, поділився практичними кейсами і організував тімбілдінг. Лектор активно залучав студентів до участі у цікавих вправах, щоб донести до присутніх основний меседж – нові технології штучного інтелекту змінюють індустрію гостинності, але не зможуть замінити фахівця з гостинності, а лідерство і вміння працювати у команді – шлях до успіху готельного підприємства.

Зупинився пан Горан Йорданов на особливостях організації освітнього процесу в швейцарських освітніх закладах і можливостях для розвитку академічної мобільності, що викликало неабиякий інтерес у студентів і багато запитань.

Варто відзначити, що саме завдяки пану Горану кафедра розпочала співпрацю зі Швейцарською освітньою групою, в рамках якої доцент кафедри Віта Цирульнікова і старші викладачі Олена Блощинська, Олена Тищенко пройшли підвищення кваліфікації на базі чотирьох закладів освіти.

Лекторій завершився бурхливими оплесками присутніх здобувачів вищої освіти, нагородженням викладачів-учасників програми підвищення кваліфікації, а також врученням Подяки Горану Йорданову від завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, професора Віктора Доценка за співпрацю і вагомий внесок у професійну підготовку майбутніх фахівців сфери гостинності.

Кафедра готельно-ресторанної справи висловлює щиру вдячність пану Горану Йорданову і з нетерпінням чекає на нові зустрічі та подальшу співпрацю між нашими закладами освіти.

Published on: 14-11-2019
Read also:
135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято

17 жовтня університет знову приймав гостей. Цього дня на подвійне свято –  відзначення 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості до нашого навчального закладу завітало поважне товариство –  високопосадовці, керівники і працівники галузевих об’єднань і підприємств, представники вищих навчальних закладі...

READ YOURSELF

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято 18 october 2019

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022». Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листо...

READ YOURSELF

Перемагаємо на освітньому фронті 16 november 2022

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали онлайн-лекції від фахівців Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що розташований у славетному місті Батурин. Заходи були проведені за ініціативи наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів за спри...

READ YOURSELF

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею» 11 march 2024

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Студентка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Софія Бойко 7-8 червня 2022 взяла участь у саміті «Perspektywy Women in Tech Summit», що налічує більше 10 тисяч відвідувачів офлайн та онлайн, більше ніж зі 100 країн світу. Наша здобувачка долучилася до інших представниць з України, разом із якими продемонструвала, що і ми також рухаємось у...

READ YOURSELF

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 june 2022