Н У Х Т

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу

23 лютого 2024

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу

21-23 лютого 2024 року відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу», яка нещодавно пройшла свою першу акредитацію.

Очолила екзаменаційну комісію професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського міжнародного університету Ольга Могилевська. У складі ЕК працювали професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко, доцентки, кандидатки економічних наук Ліана Мазник, Ірина Болотіна та Оксана Осадчук.

Підтвердженням високої якості навчання і викладання за освітньою програмою стали якісні дипломні роботи з високим ступенем оригінальності, доповіді й презентації здобувачів денної та заочної форм навчання і їх ґрунтовні відповіді на запитання присутніх на публічному захисті.

Тематика представлених досліджень сформована відповідно до сучасних викликів і тенденцій у сфері менеджменту персоналу і включає розробки в напрямках організації віддаленого робочого місця, стратегій управління віддаленими командами, оцінювання впливу розумного автоматизованого рекрутингу на ефективність підбору персоналу, розвиток талантів і стратегії утримання ключових кадрів у сучасних організаціях, вивчення впливу стресу на робочу продуктивність і здоров’я персоналу, вплив корпоративної соціальної відповідальності на розвиток робочого середовища організації, питання ментального здоров’я, використання штучного інтелекту в HRM. Переважна більшість робіт була виконана на базі українських підприємств харчової промисловості.

Дипломні роботи магістрантів підтверджують високий ступінь збалансованості теоретичної та практичної підготовки за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу». Зі здобувачів двоє рекомендовані до вручення диплому з відзнакою, а майже 38% – оцінки «А» в інтервалі 90-95 балів.

Варто згадати, що серед випускників заочної форми навчання успішно захистили свої кваліфікаційні роботи й учасники бойових дій. Вони продемонстрували на самому високому рівні ті якості, що загалом притаманні фаху ейчара – дисциплінованість, відповідальність, постійне вдосконалення.

Вітаємо випускників освітньої програми «Менеджмент персоналу» з присвоєнням освітнього ступеня «Магістр»!

Опублікований: 23-02-2024
Читайте також:
Відкрите заняття на кафедрі експертизи харчових продуктів

16 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття асистента кафедри Марії Янчик з дисципліни вільного вибору студентів «Основи сенсорного аналізу» для студентів другого курсу напряму підготовки  «Харчові технології». Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лабораторного заняття «Методи пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття на кафедрі експертизи харчових продуктів 17 березня 2018

Довгоочікуване занурення у мікросвіт

Крохмаль та його похідні широко використовуються у продуктах харчування як вуглеводні продукти, а також як драглеутворювачі, емульгатори, що мають високу водоутримуючу здатність. У медицині крохмаль використовують як наповнювач лікувальних засобів і як основу для отримання кровозамінників. Крохмаль щорічно відновлюється та біологічно руйнується, то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікуване занурення у мікросвіт 14 вересня 2022

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх вступників. У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 04 листопада 2019

Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від учорашніх вступників 26 жовтня 2021