Н У Х Т

Про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здобувачам Волинського фахового коледжу НУХТ

19 листопада 2021

Про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здобувачам Волинського фахового коледжу НУХТ

17 листопада 2021 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта в онлайн-режимі провела ознайомлювальну зустріч зі здобувачами 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ.

Учасники зустрічі отримали інформацію щодо освітньо-професійних програм Навчально-наукового інституту харчових технологій, умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках. 

Крім цього, Алла Башта більш детально розповіла про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», пояснила наскільки важливим для покращення і підтримання здоров’я є раціональне харчування з використанням оздоровчих продуктів.

Для отримання повної актуальної інформації про НУХТ присутні були запрошені на День відкритих дверей університету та Навчально-наукового інституту харчових технологій, що відбудуться у онлайн-форматі 27 листопада 2021року.

Викладачі кафедри щиро вдячні завідувачці відділення харчових технологій, голові циклової випускової комісії виробництва та технологій Оксані Цісар та викладачці фахових дисциплін Ользі Ройко за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу з випускниками коледжу.

Зважаючи на зацікавленість слухачів і велику кількість запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді, колектив кафедри технології оздоровчих продуктів сподівається, що зустрінеться з ними вже як зі студентами нашого університету. 

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Стартувало подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року»

Для відзначення досягнень українських молодих учених у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (РМУ при МОН) оголосила подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року», що налічує 100 різних номінацій за 4-ма тематичними блоками. Положення про конкурс, перелік номінацій і критерії оцінюва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року» 10 серпня 2022

Першокурсники знайомляться з історією університету

З нагоди святкування 135-річчя НУХТ першокурсники спеціальності «Туризм» відвідали Музей історії та розвитку університету. Завдяки цікавій екскурсії по експозиції студенти дізналися про історію університету, його визначних випускників, перемоги. Побачили нагороди, кубки та трофеї. Багата історія та численні здобутки вкотре переконали першокурсник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з історією університету 03 жовтня 2019

Цікаві освітні пропозиції для ліцеїстів-хіміків

Профорієнтація – важлива складова не тільки діяльності колективу нашого університету, але й розширення розуміння майбутніми вступниками різноманіття професій і фахових сфер. Напередодні завершення навчального року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша зустрілася в онлайн-просторі з учнями 10 класу з поглибленим вивченням хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві освітні пропозиції для ліцеїстів-хіміків 28 травня 2024

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання

Про стереотипи щодо жінок на кухні ресторану з незалежним жіночим виданням www.thedevochki.com поділилася магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Алла Запорожан, яка успішно поєднує навчання з роботою за фахом. Алла стала героїнею проєкту «Тест-драйв професій для дівчат», спрямованого на підвищення обізнаності дівчат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання 17 листопада 2021