Н У Х Т

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

03 листопада 2021

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта».

Із дотриманням усіх карантинних обмежень, майстер-клас провів шеф-кухар закладу, наш випускник Дмитро Лазоренко. Він поділився власним досвідом щодо особливостей вибору борошна, замішування тіста, певними тонкощами, якими необхідно володіти, щоб приготувати бездоганну пасту.

Також фахівець приділив багато уваги теоретичним основам і фізико-хімічним процесам, які відбуваються під час приготування цієї страви.

Випускник протягом майстер-класу ділився зі здобувачами досвідом, отриманим протягом навчання та секретами особистого успіху в сфері ресторанного бізнесу.

Наприкінці здобувачам випала унікальна можливість спробувати ці дивовижні та дуже смачні страви, зокрема: пасту з яловичою щокою з пастою з оливок, соусу ворчестеру та гарбузовим насінням і прикрашеною смаженим у розмариновій олії листям шпинату та сирними чіпсами та пасту з лососем і червоною ікрою в молочному соусі, прикрашеною пудрою з буряка та сублімованою малиною.

Враження і захоплення бакалаврів від такої виїзної лабораторної роботи важко переоцінити! Сподіваємося, що практичний досвід, який вони отримали під час пари, допоможе їм у подальшій роботі та розширить їх спектр знань.

Колектив кафедри надзвичайно вдячний Дмитру Лазоренку за сприяння у підготовці фахівців для галузі та бажає не губити захоплення і запалу у роботі! 

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування 18 лютого 2020

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради

30 вересня 2021 року в актовому залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з урочистостей. До університету завітала депутатка Верховної Ради України Ольга Коваль, яка привітала колектив із Днем працівників освіти, що відзначатиметься 3 жовтня, та вручила відзнаки Верховної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради 30 вересня 2021

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу

Вийшла друком колективна монографія «Поведінка споживачів у реально-віртуальному середовищі» науковців кафедри маркетингу, професора Олени Сологуб, доцентів Лариси Капінус, Наталії Скригун, Ольги Крайнюченко, Тетяни Белової, Світлани Розумей та аспіранта Катерини Семененко. Дослідження, подані в монографії, формують розуміння основ теорії поведінк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу 22 лютого 2018