Н У Х Т

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

03 листопада 2021

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта».

Із дотриманням усіх карантинних обмежень, майстер-клас провів шеф-кухар закладу, наш випускник Дмитро Лазоренко. Він поділився власним досвідом щодо особливостей вибору борошна, замішування тіста, певними тонкощами, якими необхідно володіти, щоб приготувати бездоганну пасту.

Також фахівець приділив багато уваги теоретичним основам і фізико-хімічним процесам, які відбуваються під час приготування цієї страви.

Випускник протягом майстер-класу ділився зі здобувачами досвідом, отриманим протягом навчання та секретами особистого успіху в сфері ресторанного бізнесу.

Наприкінці здобувачам випала унікальна можливість спробувати ці дивовижні та дуже смачні страви, зокрема: пасту з яловичою щокою з пастою з оливок, соусу ворчестеру та гарбузовим насінням і прикрашеною смаженим у розмариновій олії листям шпинату та сирними чіпсами та пасту з лососем і червоною ікрою в молочному соусі, прикрашеною пудрою з буряка та сублімованою малиною.

Враження і захоплення бакалаврів від такої виїзної лабораторної роботи важко переоцінити! Сподіваємося, що практичний досвід, який вони отримали під час пари, допоможе їм у подальшій роботі та розширить їх спектр знань.

Колектив кафедри надзвичайно вдячний Дмитру Лазоренку за сприяння у підготовці фахівців для галузі та бажає не губити захоплення і запалу у роботі! 

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Відкриту лекцію онлайн прочитала доцент кафедри технології цукру і підготовки води

Долаючи карантин і не зупиняючи навчальний процес, кафедра технології цукру і підготовки води йде у ногу зі сучасними технологіями та тестує нові інформаційні рішення для залучення великої кількості студентів до лекцій у реальному часі. 28 травня 2020 р. за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM доцент кафедри Наталія Романченко прочитала відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриту лекцію онлайн прочитала доцент кафедри технології цукру і підготовки води 01 червня 2020

Претенденти на навчання в магістратурі НУХТ розпочали складання фахових вступних випробувань

Сьогодні в університеті розпочалися вступні випробування для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної і заочної форм навчання. Фахове вступне випробування складали вступники до Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також на фак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Претенденти на навчання в магістратурі НУХТ розпочали складання фахових вступних випробувань 19 серпня 2022

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

Невпинно продовжують професійно орієнтувати учнівську молодь викладачі випускових кафедр нашого університету. Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька у профорієнтаційному тандемі з доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитром Люлькою завітали до освітнього простору Лучанського ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету 24 квітня 2024

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020