Н У Х Т

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

03 листопада 2021

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта».

Із дотриманням усіх карантинних обмежень, майстер-клас провів шеф-кухар закладу, наш випускник Дмитро Лазоренко. Він поділився власним досвідом щодо особливостей вибору борошна, замішування тіста, певними тонкощами, якими необхідно володіти, щоб приготувати бездоганну пасту.

Також фахівець приділив багато уваги теоретичним основам і фізико-хімічним процесам, які відбуваються під час приготування цієї страви.

Випускник протягом майстер-класу ділився зі здобувачами досвідом, отриманим протягом навчання та секретами особистого успіху в сфері ресторанного бізнесу.

Наприкінці здобувачам випала унікальна можливість спробувати ці дивовижні та дуже смачні страви, зокрема: пасту з яловичою щокою з пастою з оливок, соусу ворчестеру та гарбузовим насінням і прикрашеною смаженим у розмариновій олії листям шпинату та сирними чіпсами та пасту з лососем і червоною ікрою в молочному соусі, прикрашеною пудрою з буряка та сублімованою малиною.

Враження і захоплення бакалаврів від такої виїзної лабораторної роботи важко переоцінити! Сподіваємося, що практичний досвід, який вони отримали під час пари, допоможе їм у подальшій роботі та розширить їх спектр знань.

Колектив кафедри надзвичайно вдячний Дмитру Лазоренку за сприяння у підготовці фахівців для галузі та бажає не губити захоплення і запалу у роботі! 

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Як зробити крок в успішне майбутнє

30 жовтня 2021 р. доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда провела профорієнтаційну роботу зі слухачами підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, мета якої – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Фахівчиня розповіла про переваги навчання в нашому універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як зробити крок в успішне майбутнє 01 листопада 2021

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

Здобувачі групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали у останній день роботи Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював 17-19 квітня 2024 р. у Міжнародному виставковому центрі. Дуже приємно, що більшість учасників форуму із розумінням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024 22 квітня 2024

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів в зернових технологіях» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 жовтня 2021

Мандрівка до Львова: біотехнологічна компанія «ЕНЗИМ» зустрічає наших здобувачів

Здобувачі другого та третього курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та третього курсу спеціальності 161 «Хімічні технології» побували на ПрАТ «Ензим», що знаходиться у м. Львів. «Ензим» – міжнародна біотехнологічна компанія, яка спеціалізується на виробництві дріжджів та інноваційних продуктів для різних галузей, експортує близь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка до Львова: біотехнологічна компанія «ЕНЗИМ» зустрічає наших здобувачів 23 жовтня 2024