Н У Х Т

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

15 лютого 2024

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для кафе загального типу», Романа Власюка «Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу», Сніжани Стеблової «Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні», Олександра Карпачова «Удосконалення технології страв з м’яса для ресторану», Катерини Колісніченко «Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу», Юлії Канінець «Удосконалення технології страв із борошна для кафе з українською кухнею», Наталії Шовкової «Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе», Оксани Григор’євої «Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного в меню сніданків кафе загального типу», Анни Некращук «Удосконалення технології супів для закладу швидкого обслуговування».

Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми, професора Олега Кузьміна, доцентки Людмили Мамченко та старшого викладача Володимира Польовика відзначила високий рівень підготовки здобувачів та їх професійні якості.

Запрошені стейкхолдери, серед яких провідна наукова співробітниця науково-організаційного управління апарату президії Національної академії аграрних наук України, д. с.-г.н., професорка Олена Хареба та в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професор Ігор Дударєв високо оцінили представлені роботи та проявлені здобувачами знання інноваційних методик і технологій у галузі виробництва та технологій.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом їх робіт і бажаємо подальших творчих звершень та професійного зростання!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Гостьова лекція для магістрантів-органіків кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 квітня 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» відбулася гостьова лекція на тему «Захист рослин від хвороб та шкідників в органічному землеробстві» керівниці відділу з розвитку органічного землеробства та біологізації інтенси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів-органіків кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 квітня 2025

Експерименти з доповненою реальністю продовжуються

Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупан продовжує ділитися практичними результатами щодо доповненої реальності. Тепер вже у взаємодії з обладнанням у лабораторіях кафедри. Після знайомства із загальними можливостями окулярів доповненої реальності Microsoft Hololens 2 він перейшов до етапу інтегра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерименти з доповненою реальністю продовжуються 29 грудня 2022

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих  дегустаторів вина!

У рамках Паризької сільськогосподарської виставки-2023 відбувся Конкурс дегустації вин серед молодих спеціалістів – змагання серед молодих європейців, куди цього року були запрошені і представники з України. Серед конкурсантів були і здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Анастасія Галаніна і Тетяна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих дегустаторів вина! 13 березня 2023

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті

На засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.004 відбувся захист дисертаційної роботи Ольги Дзигар на здобуття освітнього ступеня доктора філософії. Засідання ради, роботу якої очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, відбулося онлайн у режимі реального часу. У дисертаційній робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті 26 лютого 2021