14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».
Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для кафе загального типу», Романа Власюка «Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу», Сніжани Стеблової «Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні», Олександра Карпачова «Удосконалення технології страв з м’яса для ресторану», Катерини Колісніченко «Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу», Юлії Канінець «Удосконалення технології страв із борошна для кафе з українською кухнею», Наталії Шовкової «Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе», Оксани Григор’євої «Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного в меню сніданків кафе загального типу», Анни Некращук «Удосконалення технології супів для закладу швидкого обслуговування».
Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми, професора Олега Кузьміна, доцентки Людмили Мамченко та старшого викладача Володимира Польовика відзначила високий рівень підготовки здобувачів та їх професійні якості.
Запрошені стейкхолдери, серед яких провідна наукова співробітниця науково-організаційного управління апарату президії Національної академії аграрних наук України, д. с.-г.н., професорка Олена Хареба та в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професор Ігор Дударєв високо оцінили представлені роботи та проявлені здобувачами знання інноваційних методик і технологій у галузі виробництва та технологій.
Вітаємо здобувачів із успішним захистом їх робіт і бажаємо подальших творчих звершень та професійного зростання!