Н У Х Т

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

15 лютого 2024

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для кафе загального типу», Романа Власюка «Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу», Сніжани Стеблової «Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні», Олександра Карпачова «Удосконалення технології страв з м’яса для ресторану», Катерини Колісніченко «Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу», Юлії Канінець «Удосконалення технології страв із борошна для кафе з українською кухнею», Наталії Шовкової «Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе», Оксани Григор’євої «Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного в меню сніданків кафе загального типу», Анни Некращук «Удосконалення технології супів для закладу швидкого обслуговування».

Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми, професора Олега Кузьміна, доцентки Людмили Мамченко та старшого викладача Володимира Польовика відзначила високий рівень підготовки здобувачів та їх професійні якості.

Запрошені стейкхолдери, серед яких провідна наукова співробітниця науково-організаційного управління апарату президії Національної академії аграрних наук України, д. с.-г.н., професорка Олена Хареба та в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професор Ігор Дударєв високо оцінили представлені роботи та проявлені здобувачами знання інноваційних методик і технологій у галузі виробництва та технологій.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом їх робіт і бажаємо подальших творчих звершень та професійного зростання!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Участь у науковому заході взяли здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра та магістра під керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено! 31 березня 2025

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних і молоковмісних продуктів» (викладачки – доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Кочубей-Литвиненко та Уляна Кузьмик) здобувачі групи МО-1-2М дослідили властивості різних видів стабілізаторів у технології мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 12 квітня 2021

Як здобувачі вибіркову дисципліну опановували

Завершується надважкий навчальний рік, і на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершується опанування вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок». Не зважаючи на такі складні умови навчання, викладачі готували інформативні презентації та розміщували їх на сайті дистанційного навчання нашого університету. За...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здобувачі вибіркову дисципліну опановували 08 червня 2022

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу

6 грудня успішно пройшов випробовування захистом дисертаційного дослідження «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів», виконаного під керівництвом завідувача кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доцента Галини Бандуренко, ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу 06 грудня 2019