Н У Х Т

«IMS-НУХТ» – срібний призер Кубку України 2019/2020

29 грудня 2020

«IMS-НУХТ» – срібний призер Кубку України 2019/2020

25 грудня у спорткомплексі НУХТ відбувся фінальний матч Кубку України 2019/2020 рр. з футзалу серед жіночих команд. Золото й срібло турніру у запеклій боротьбі розіграли «IMS-НУХТ» і «Будстар-НПУ» («Кобра-НПУ»).

Після стартового очного поєдинку, нашій команді необхідно було відігравати різницю у два м’ячі. Початок матчу лишився за «будстарівками», однак, свої моменти вони реалізувати не зуміли. Натомість, «IMS-НУХТ» зумів відвести гру від своїх воріт, і свій перший зароблений штрафний трансформував у гол. Точним ударом відзначилася Сніжана Воловенко. На 17-ій хвилині Олена Павленко подвоїла різницю у рахунку. Але після цього ініціативу перехопили гості. Тільки на 32-й хвилині Анастасія Кліпаченко знову встановила рівновагу на табло. Зустріч завершилася з рахунком 3:3. За підсумком двох ігор, наші дівчата цього разу здобули срібло.

Через карантинні обмеження, матч проходив без глядачів, проте, вівся відеозапис і бажаючі можуть переглянути його тут.

Вітаємо нашу команду! Віримо у вас! Бажаємо наснаги й подальших успіхів! 

Опублікований: 29-12-2020
Читайте також:
Іще одне прощання…

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників із отриманням кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» і присвоєнням кваліфікації «технік-технолог з технології харчування» та побажав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іще одне прощання… 06 лютого 2020

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Гостьові лекції від практиків тривають

У рамках лекційних занять із дисциплін «Технології продукції ресторанного господарства» і «Проєктування та дизайн закладів ресторанного господарства» відбувся лекторій від співвласника компанії «Дідо Джозеф» Андрія Свірського. Модераторами зустрічі були доцентка кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, старша викладачка О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 18 жовтня 2021

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

2 березня відбулася зустріч студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із представниками громадської організації «Гроно». На заході йшлося про актуальну тему профілактики торгівлі людьми. Організатори показали студентам театральні постановки, у яких представили життєві ситуації, через які людина попадає в рабство. Учасники заходу отр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 03 березня 2020