Н У Х Т

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

29 березня 2024

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

26-27 березня 2024 р. на базі Міжнародного виставкового центру відбулася масштабна подія сфери HoReCa – WorldFood GastroDays.

За ініціювання керівниці проєкту WorldFood GastroDays Олени Улещенко у рамках грантового навчання до івенту мали змогу долучитися здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа».

Наші магістранти разом із молодими науковицями, викладачками кафедри готельно-ресторанної справи Аліною Ковтун та Анастасією Різник стали слухачами воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» та учасниками конференції «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі».

Організатори заходу присвятили особливу увагу українській національній кухні – останнім трендам та інноваціям, пошуку власної автентичності. Серед спікерів – відомі фахівці-практики: голова юридичного комітету «Української ресторанної асоціації», фаундер, спікер і модератор освітнього проєкту для готельєрів і рестораторів «Підтримка HoReCa» Євген Комаров, CEO/CO Owner Satori Group київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena, консалтингового агентства Satori Horeca Ігор Постоєнко; керівний партнер ресторанної компанії Restetika, президент Асоціації кулінарів України. співвласник абсурд-бару «Бардак» (Київ)Андрій Магалецький.

Спікери професійного івенту поділилися власними історіями успіху, безцінним досвідом з проєктування, фінансування, управління процесами, юридичних питань, сервісних процесів і роботи з командою, унікальністю української національної кухні, розповіли про останні тренди, інновації та повернення до найкращих традицій.

Здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам і спікерам за можливість відвідувати подібні заходи, навчатися та переймати досвід успішних власників закладів гостинності, отримувати нові знайомства!

Опублікований: 29-03-2024
Читайте також:
Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії

7 листопада на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція з дисципліни «Харчова хімія» доцента, кандидата хімічних наук Олександра Макаренка для студентів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції були присутні викладачі кафедри харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії 08 листопада 2018

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ

Асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська відвідала Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, де детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій, що забезпечує здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Фахівець також пояснила н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ 20 грудня 2018

НУХТ – у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Дослідницька група Cybermetrics Lab (Іспанія) оприлюднила 21-ий Ranking Web of Universities (рейтинг університетів світу за рівнем їхньої присутності в мережі Інтернет), укладений із урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками в липні 2024 року. При ранжуванні експертами оцінюються змістова та інформаційна складові сайту певного зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у світовому рейтингу представленості у веб-просторі 30 липня 2024

Спільні точки дотику у царині наукових досліджень знайшли наші магістранти й аспіранти з болгарськими колегами

Актуальні питання харчової і суміжних галузей науки, зокрема удосконалення технології, процесів і обладнання виробництва хліба, кондитерських виробів і оздоровчих продуктів, хімічних технологій виробництва барвників і косметичних засобів, а також пакувальної індустрії були розглянуті на науковій конференції молодих вчених, яка працювала у Русенсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільні точки дотику у царині наукових досліджень знайшли наші магістранти й аспіранти з болгарськими колегами 02 червня 2020