Н У Х Т

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

29 березня 2024

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

26-27 березня 2024 р. на базі Міжнародного виставкового центру відбулася масштабна подія сфери HoReCa – WorldFood GastroDays.

За ініціювання керівниці проєкту WorldFood GastroDays Олени Улещенко у рамках грантового навчання до івенту мали змогу долучитися здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа».

Наші магістранти разом із молодими науковицями, викладачками кафедри готельно-ресторанної справи Аліною Ковтун та Анастасією Різник стали слухачами воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» та учасниками конференції «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі».

Організатори заходу присвятили особливу увагу українській національній кухні – останнім трендам та інноваціям, пошуку власної автентичності. Серед спікерів – відомі фахівці-практики: голова юридичного комітету «Української ресторанної асоціації», фаундер, спікер і модератор освітнього проєкту для готельєрів і рестораторів «Підтримка HoReCa» Євген Комаров, CEO/CO Owner Satori Group київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena, консалтингового агентства Satori Horeca Ігор Постоєнко; керівний партнер ресторанної компанії Restetika, президент Асоціації кулінарів України. співвласник абсурд-бару «Бардак» (Київ)Андрій Магалецький.

Спікери професійного івенту поділилися власними історіями успіху, безцінним досвідом з проєктування, фінансування, управління процесами, юридичних питань, сервісних процесів і роботи з командою, унікальністю української національної кухні, розповіли про останні тренди, інновації та повернення до найкращих традицій.

Здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам і спікерам за можливість відвідувати подібні заходи, навчатися та переймати досвід успішних власників закладів гостинності, отримувати нові знайомства!

Опублікований: 29-03-2024
Читайте також:
Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ

На кафедрі обліку і аудиту за ініціативи доцента Наталії Кудренко відбулася зустріч здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» із фахівцями однієї з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу й України «Baker Tilly». Захід відбувся в рамках започаткування дуальної форми освіти. Провідний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ 13 грудня 2019

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі із завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран і відповідальним за профорієнтаційну роботу кафедри, асистентом Артемом Ущаповським активно готується до проведення Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться вже завтра, 11 листопада 2023 року. З 30 жовтня по 10 листопада викладачі кафедри та здобувачі осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальні акорди підготовки кафедри готельно-ресторанної справи до OPEN-DAY NUFT 10 листопада 2023

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти 29 листопада 2019

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019