Н У Х Т

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ

25 квітня 2024

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вже розпочав заняття на підготовчих курсах до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) – тестування з іноземної (англійської) мови для вступу до магістратури та аспірантури.

Заняття проводять досвідчені професіонали – доцентка Ольга Нежива, викладачки Надія Шерстюк та Юлія Ткачук, які фахово працюють зі слухачами курсів аби якнайкраще підготувати їх для успішного складання іспиту з іноземної мови, тренуючи необхідні мовні компетенції і практичні навички.

Програма курсів зорієнтована на складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійська) і загальної навчальної компетентності та розроблена з урахуванням Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (рівень В2).

Слухачі отримують практичні знання і навички для фахівця будь-якого профілю і спеціальності, а також розглядають структуру цього іспиту і відповідно, знають, на що звернути увагу при підготовці до ЄВІ 2024.

Опублікований: 25-04-2024
Читайте також:
Завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опонувала дисертацію у Львівській політехніці

30 липня 2025 року завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки нашого університету, докторка технічних наук, професорка Людмила Кривопляс-Володіна взяла участь у роботі спеціалізованої вченої ради в Національному університеті «Львівська політехніка». Вона виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації на тему «Удосконалення техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опонувала дисертацію у Львівській політехніці 30 липня 2025

Напої, розроблені для майбутнього

Нещодавно викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Напої, розроблені для майбутнього» від Beverage Industry. Спікерами виступили фахівці із розроблення інноваційних напоїв: засновник «FORCEpkg» Томас Ньюмастер, віце-президент зі змісту та ідейного лідерства «Circana»Джоан Дріггс і виконавчий віце-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напої, розроблені для майбутнього 10 жовтня 2023

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-туристичного та ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію щодо проведення гостьових лекцій у онлайн-форматі. У рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2023

Всеукраїнський конкурс «Мехатроніка»: вітаємо переможців!

Не так давно завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей 2023-2024 навчального року. Відповідно до рекомендацій МОН був проведений лише І тур конкурсу, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня. Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки продемонстрували висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнський конкурс «Мехатроніка»: вітаємо переможців! 24 квітня 2024