Н У Х Т

Розширене засідання робочих груп щодо освітнього процесу на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 січня 2024

Розширене засідання робочих груп щодо освітнього процесу на кафедрі експертизи харчових продуктів

26 січня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч, присвячена важливій темі як для освітян, так і для стейкхолдерів та здобувачів вищої освіти щодо перегляду освітніх програм у рамках локального моніторингу.

На розширеному засіданні були присутні члени робочих груп освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти та члени робочої групи міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Також до обговорення були запрошені здобувачі вищої освіти, аспіранти, випускники кафедри, які успішно себе реалізовують в отриманому фаху й зовнішні стейкхолдери – провідний аудитор ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Сергій Плічко, технологиня «Polven Foods OÜ» Ксенія Науменко, lean-менеджер «Lean institute Ukraine» Андрій Дмитрієв, директорка департаменту з якості ТОВ «ЕКО» Надія Підлісна, голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко.

Освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти представляла гарантка, доцентка Світлана Усатюк, освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти представляла членкиня робочої групи, доцентка. Вікторія Кійко та міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Lean-виробництво харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти представляла гарантка програми, доцентка Оксана Вашека.

На розширеному засіданні надзвичайно важливо було почути думки та поради зовнішніх стейкхолдерів, здобувачів і випускників кафедри щодо удосконалення освітнього процесу відповідно до потреб сьогодення.

Під час обговорення було відзначено актуальність і важливість підготовки фахівців для харчової промисловості за напрямами «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Lean-виробництво харчової продукції».

Усі пропозиції щодо удосконалення підготовки бакалаврів і магістрів за освітніми програмами будуть враховані робочими групами та відображені в їх оновлених версіях.

Опублікований: 29-01-2024
Читайте також:
Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри

Маємо надзвичайну приємність привітати з вересневими ювілеями відразу двох ветеранів кафедри біотехнології і мікробіології, які багато сил віддали справі її становлення і розвитку. Щиро вітаємо з ювілеєм беззмінну, незамінну, віддану кафедрі провідну інженерку та найдосвідченішу асистентку кафедри Вікторію Кожанову. Із надзвичайною приємністю хоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри 30 вересня 2021

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є представлення студентами свого наукового доробку, яке вони здійснюють під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри, на студентських наукових конференціях, як у межах нашого університету, так і у інших навчальних закладах. Цього разу бакалаври кафедри були гостя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові 07 травня 2018

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

Старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко пройшла тренінговий курс «Психологічна підготовка та дії цивільного населення у воєнних умовах – 6.0», організований Офісом підтримки вченого спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Благодійним фондом «Людина», Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу 14 березня 2023

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування

З нагоди Міжнародного дня студента викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова 19 листопада організувала пізнавальний захід «Students around the World» для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Студенти підготували доповіді про особливості студентського життя та навчального процесу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування 21 листопада 2018