Н У Х Т

Інновації у поліграфії на REX-T-REX-2025

19 вересня 2025

Інновації у поліграфії на REX-T-REX-2025

Здобувачі освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» разом із доценткою кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталією Кулик відвідали виставку друку та реклами REX-T-REX, експоненти якої розкрили їм інновації у поліграфії – використання штучного інтелекту для оптимізації виробничих процесів, додрукарській підготовці, покращенні якості зображень, виправлення типових помилок клієнтів тощо.

Нині у тренді – персоналізація, інтерактивність, екологічна свідомість, візуалізація, прагнення української ідентичності.

Незмінними залишаються добрі друзі нашого університету – фахівці підприємств поліграфічної та пакувальної галузі, які залюбки діляться досвідом зі студентами, мотивують вчитися та пізнавати нове, а після завершення навчання пропонують цікаву творчу роботу.

Опублікований: 19-09-2025
Читайте також:
Перший крок на шляху до омріяного диплому: захист курсової роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти курсових робіт магістрантами першого року навчання. Цього року здобувачам було нелегко їх виконати, адже усі консультації проводилися дистанційно. Було вирішено створити три комісії, які рецензували роботи перед захистом, а потім оцінювали доповіді та відповіді на питання. Магістранти, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до омріяного диплому: захист курсової роботи 03 червня 2020

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики. Участь у ньому взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Олімпіадні завдання були не прості і включали тестові та розгорнуті питання з дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики 04 березня 2020

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення!

Кафедра технології оздоровчих продуктів востаннє зустрілася офіційно зі своїми магістрантами другого року навчання на засіданні екзаменаційної комісії для розгляду, обговорення та оцінювання їхніх магістерських робіт. Враження – виняткове. І у викладачів кафедри, які працювали зі здобувачами протягом півтора року, і в голови екзаменаційної комісії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення! 20 лютого 2023

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Технології харчових концентартів» для здобувачів вищої освіти третього року навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми 181 «Харчові технології». Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 грудня 2023