Н У Х Т

Профком визначає плани на рік

13 лютого 2025

Профком визначає плани на рік

11 лютого 2025 року відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ.

Згідно з порядком денним були заслухані, обговорені та затверджені плани на 2025 рік голів комісій Профкому: Лариси Карташової, Ярослава Смітюха, Олени Подобій, Олександра Чепелюка та Оксани Топчій.

Далі розглянули і схвалили план роботи профкому Первинної профспілкової організації НУХТ (ППО НУХТ) на 2025 рік.

Також заслухали, обговорили та затвердили звіт головної бухгалтерки Ольги Щербини про виконання кошторису за 2024 рік і розглянули, внесли корективи та затвердили кошторис ППО НУХТ на 2025 рік.

Голова Профкому Василь Пасічний вніс пропозицію підтримати фінансово членів профспілки, з якими були призупинені трудові відносини в січні 2025 року. Було запропоновано виділити грошову допомогу співробітникам, які не мають інших джерел надходжень, окрім зарплати.

Профком підтримав пропозицію і виділив грошову допомогу 33 членам профспілки на суму 96 тисяч гривень.

Окремим питанням було виділення коштів на підтримку ЗСУ.

Профспілка НУХТ завжди підтримуватиме всіх своїх Спілчан!

Опублікований: 13-02-2025
Читайте також:
Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь»

У рамках проекту «Оглядова «ОБОЛОНЬ» головну пивоварню корпорації в Києві відвідали студенти 3 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю, де вони ознайомились із особливостями виробництва безалкогольних і алкогольних напоїв. На сьогодні «Оболонь» – найбільший виробник напоїв, який працює, як для задоволення потреб українців, так і на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь» 07 травня 2018

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

З початком навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи стартувала і активна профорієнтаційна робота з метою підготовки до вступної кампанії 2024 року. З 18 по 22 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, асистент Артем Ущаповський та здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 вересня 2023

Управлінці персоналом на Social Rave

Студенти освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») у процесі навчання періодично мають справу з розробленням соціальних проектів на окремих дисциплінах у рамках вивчення HR-політики компаній (корпоративне волонтерство і програми соціальної відповідальності) та соці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом на Social Rave 20 листопада 2018

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями

Група КВП15 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках виробничої екскурсії завітала до ДП «Черкасистандартметрологія», з метою наочного  ознайомлення з майбутньою спеціальністю. Студенти побували у трьох відділеннях Черкаського центру стандартизації та метрології, де дізналися історію виміру маси у Музеї ваг. Познайомились із досвідче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями 23 липня 2018