Н У Х Т

Діалоговий майданчик з партнерами-членами Ради роботодавців у дії!

29 квітня 2025

Діалоговий майданчик з партнерами-членами Ради роботодавців у дії!

Із метою подальшого розвитку та зміцнення співробітництва з роботодавцями в університеті продовжуються зустрічі з партнерами-членами Ради роботодавців. Цього разу комунікація відбувалася за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, відділу працевлаштування випускників і директорки з юридичних і кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Ірини Проніної.

Під час зустрічі були вироблені конкретні пропозиції у вирішенні актуальних питань: впровадження дуальної форми навчання, організації практик, стажувань і тренінгів для здобувачів освіти; участі фахівців підприємства у формуванні та вдосконаленні професійних навичок здобувачів освіти через проведення лекцій, семінарів і воркшопів; сприяння працевлаштуванню випускників і залучення їх до провідних міжнародних проєктів; забезпечення зворотного зв’язку щодо якості підготовки фахівців і виявлення потреб ринку праці.

Колектив університету високо цінує співпрацю з компанією «Лантманнен Акса», оскільки завжди наші пріоритетні цілі – практико орієнтована підготовка здобувачів освіти.

Нагадаємо, «Лантманнен Акса» – міжнародна компанія скандинавського харчового концерну з надихаючою корпоративною культурою, що вже понад 35 років функціонує на ринку України. Потужності підприємства фокусуються на виробництві сухих зернових сніданків, зернових батончиків, гранола, мюслі, вівсяних каш. Нещодавно до лінійних продуктів приєдналася ще одна категорія – солоні снеки під брендом Jump. Над розробленням рецептур ретельно працює власний R&D-відділ. Головні принципи роботи компанії – висока якість і натуральність сировини та виробництво без консервантів. Виробництво «Лантманнен Акса» відповідає найвищим стандартам якості, що підтверджено сертифікатами відповідно до вимог міжнародного стандарту «Безпечність харчових продуктів» BRCGS. Також на підприємстві запроваджена система LEAN.

Пишаємося партнерством з таким потужним підприємством!

Опублікований: 29-04-2025
Читайте також:
Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Прийшла осінь, а разом із нею і новий навчальний семестр. Всі студенти знову ночами не сплять, запізнюються на пари та здають модулі… Всі, окрім магістрантів-біотехнологів ІІ року навчання, які 2 вересня пішли не до рідного університету, а на свою останню переддипломну практику. Студенти групи ФБ-2-2М Оксана Боднар, Анна Бондаренко та Ігор Ключка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» 25 вересня 2019

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету

Сьогодні в університеті письмове фахове вступне випробування складали вступники на денну та заочну форми навчання в усі наші навчально-наукові інститути та на всі факультети для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі ОКР «молодший спеціаліст», а також на основі здобутого ОКР/ОС «бакалавр», «спеціаліст» чи «магістр» за іншою спеціальністю....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету 25 липня 2018

Дізнайтеся більше про нові надходження літератури

Карантинні обмеження вплинули на усі сфери нашого життя. Не обійшли стороною вони й Науково-технічну бібліотеку нашого університету. Колектив бібліотеки продовжує і в цих непростих умовах надавати кваліфіковану допомогу і нашим здобувачам, і викладачам, і науковцям. Протягом усіх місяців карантину до фондів бібліотеки продовжували надходити навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дізнайтеся більше про нові надходження літератури 13 липня 2020

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022