Н У Х Т

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

07 травня 2020

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

Карантин став неабияким випробуванням для студентів і спонукав до самостійного опанування теоретичного матеріалу та відпрацювання практичних навичок у домашніх умовах.

Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Технології консервування та зберігання молочних продуктів» (викладачі – доцент Тетяна Осьмак та асистент Оксана Басс) здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр», що навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, мали можливість самостійно дослідити вплив технологічних факторів на терміни зберігання молочних консервів, сиру, вершкового масла та незбираномолочних продуктів (кисломолочних напоїв, сметани, сиру кисломолочного та виробів із нього).

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 7» (викладачі – доценти Уляна Кузьмик і Тетяна Осьмак) студенти освітнього ступеню «Бакалавр», що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», дослідили вплив різних коагулянтів на процес термокислотного осадження білків молока.

Під час виконання лабораторних робіт здобувачі підтвердили здатність до самостійної роботи, вміння організовувати технологічний процес і аналізувати отримані результати.

Здобуті упродовж самостійної роботи уміння та практичні навички, безперечно, стануть у нагоді для майбутньої ефективної інженерної, технологічної і наукової роботи.

Бажаємо нашим студентам і надалі натхнення, невичерпної енергії, упевненості і віри у свої сили та міцного здоров’я!

Опублікований: 07-05-2020
Читайте також:
Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ

Минулий тиждень став плідним для наших пакувальників і поліграфістів. Здобувачка Тетяна Піскурська перемогла у конкурсі наукових робіт із актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан 2024». У цей же час її наукова керівниця, доцентка Наталія Кулик презентувала наш університет на двох важливих подіях. Перша подія – конференція «Пакувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ 11 листопада 2024

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

Відбулася онлайн-лекція менеджерки національної торговельної марки «Львівське» ПрАТ «Карлсберг Україна», лауреатки найавторитетнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій в Україні Effie Awards Анастасії Долюк. Говорили на тему «Сучасні інструменти просування брендів: спонсорство та спеціальні проєкти». Спікерка розповіла про формування брен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards 17 лютого 2023

Про штучний інтелект – запорізьким старшокласникам

Сьогодні відбулася зустріч учнів одинадцятих класів Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 з викладачами факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Доцентка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Олена Харкянен прочитала школярам гостьову лекцію «Штучний інтелект – сучасна креативна технологія». Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про штучний інтелект – запорізьким старшокласникам 14 березня 2025

Творці гастрономії

Літо в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ – час цікавих і корисних заходів для учасників різного віку. Зокрема, крім проєкту для дітей, колектив коледжу підвищує кваліфікацію працівників підприємств. Наразі у коледжі на курсах кухарів навчаються чотири групи слухачів, що здобувають третій, четвертий, п’ятий і ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творці гастрономії 11 липня 2025