Н У Х Т

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

07 травня 2020

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

Карантин став неабияким випробуванням для студентів і спонукав до самостійного опанування теоретичного матеріалу та відпрацювання практичних навичок у домашніх умовах.

Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Технології консервування та зберігання молочних продуктів» (викладачі – доцент Тетяна Осьмак та асистент Оксана Басс) здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр», що навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, мали можливість самостійно дослідити вплив технологічних факторів на терміни зберігання молочних консервів, сиру, вершкового масла та незбираномолочних продуктів (кисломолочних напоїв, сметани, сиру кисломолочного та виробів із нього).

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 7» (викладачі – доценти Уляна Кузьмик і Тетяна Осьмак) студенти освітнього ступеню «Бакалавр», що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», дослідили вплив різних коагулянтів на процес термокислотного осадження білків молока.

Під час виконання лабораторних робіт здобувачі підтвердили здатність до самостійної роботи, вміння організовувати технологічний процес і аналізувати отримані результати.

Здобуті упродовж самостійної роботи уміння та практичні навички, безперечно, стануть у нагоді для майбутньої ефективної інженерної, технологічної і наукової роботи.

Бажаємо нашим студентам і надалі натхнення, невичерпної енергії, упевненості і віри у свої сили та міцного здоров’я!

Опублікований: 07-05-2020
Читайте також:
Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

Наукова робота – невід’ємна частина діяльності нашого колективу. Уже з третього курсу здобувачі активно залучаються до досліджень за тематиками випускових кафедр. Для багатьох це стає стартом плідної наукової кар’єри, що продовжується у магістратурі, а потім і у аспірантурі. Яскравим прикладом такої наукової послідовності є аспіранти кафедри машин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти 21 липня 2020

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії!

Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 серпня 2025

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники

Напередодні вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із викладачкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою ознайомились із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України. Ці питання були розкриті протягом 15-17 січня 2021 р. у рамках онлайн-конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники 19 січня 2021

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» за участі провідних науковців Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, докторки технічних наук Ірини Гріненко та доктор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води 10 листопада 2023