Н У Х Т

Додатковий набір на бакалавра добігає кінця

18 вересня 2024

Додатковий набір на бакалавра добігає кінця

Трохи більше доби залишається у вступників до бакалаврату в рамках додаткового набору до нашого університету, щоб подати заяви і документи на вступ на небюджетні конкурсні пропозиції. Приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі завершиться о 17:00 19 вересня.

Нагадаємо, це остання можливість вступити на контракт за усіма спеціальностями НУХТ у цьому році для тих, хто пропустив основний набір вступної кампанії чи не виконав вимоги до зарахування для навчання в університеті.

Заяви до участі у конкурсі подаються вступниками через особисті електронні кабінети.

Випускникам шкіл та коледжів для вступу на навчання для здобуття ступеня бакалавра потрібні результати національного мультипредметного тесту або зовнішнього незалежного оцінювання, співбесіди (для пільгових категорій вступників), вступного іспиту для іноземців та/або розгляду мотиваційних листів.

Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб будуть оприлюднені не пізніше 20 вересня.

Обрати місце навчання та виконати вимоги до зарахування вступники, що отримають рекомендації до зарахування, повинні будуть не пізніше 26 вересня.

27 вересня ректор Олександр Шевченко підпише накази про їх зарахування.

Не втратьте останній шанс стати студентами-бакалаврами ще у цьому році! Бажаємо успіху!

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися відкриті лекційні заняття професорки Наталії Фролової і доцентки Ірини Силки, на які завітав викладацький склад кафедри разом із завідувачкою кафедри Олександрою Нєміріч. Наталія Фролова прочитала лекцію з дисципліни «Технологія аюрведичних харчових продуктів» для здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 березня 2021

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним

Період неочікуваного і, як виявляється, тривалого карантину змусив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватися на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд освітньо-професійних програм і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину доводиться дистанціюватися, обмежуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним 09 квітня 2020

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

З 20 по 24 грудня 2021 року вперше в Україні тривало цільове навчання (підвищення кваліфікації) з питань органічного виробництва, обігу, маркування органічної продукції та сертифікації, започатковане Федерацією органічного руху України у співпраці з Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» на базі Поліського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 31 грудня 2021

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто. Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний вертеп для колег і містян 16 січня 2017