Н У Х Т

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 березня 2021

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися відкриті лекційні заняття професорки Наталії Фролової і доцентки Ірини Силки, на які завітав викладацький склад кафедри разом із завідувачкою кафедри Олександрою Нєміріч.

Наталія Фролова прочитала лекцію з дисципліни «Технологія аюрведичних харчових продуктів» для здобувачів групи АЮ-1-2М.

Лекційний матеріал відповідав темі занятті, був викладений чітко, послідовно з дотриманням усіх методичних вимог. Лекторка давала ґрунтовні відповіді на всі запитання здобувачів, які активно брали участь у обговоренні за темою заняття.

Варто відзначити позитивну енергетику, яку протягом усієї пари створювала лекторка. Крім того, колеги оцінили професіоналізм, із яким викладачка підійшла до підготовки лекційного заняття, та насичений і цікавий презентаційний матеріал, що супроводжував ї пояснення.

Ірина Силка читала лекцію «Технологія продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів» із дисципліни «Технологія приготування ресторанної  продукції».

Лекторка вільно володіла навчальним матеріалом, вела жваву дискусію зі здобувачами та відповідала на усі їх запитання.

Присутні відзначили високий професіоналізм, тактовність, якісну підготовленість до лекційного заняття, яке супроводжувалося презентацією лекційного матеріалу .

Викладачі кафедри бажають своїм колежанкам творчої наснаги, самовдосконалення, підкорення нових наукових вершин, успіхів і легкого кар’єрного сходження.

Опублікований: 18-03-2021
Читайте також:
Практична підготовка хімтехнологів

Цього року виробничу практику здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» проходили в складних умовах. Через воєнний стан, низка підприємств косметичного спрямування відмовили у співпраці. Проте, відповідальній за цей напрям роботи, доцентці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ната...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка хімтехнологів 03 липня 2023

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені

Нещодавно у Кракові (Польща) відбулася V міжнародна конференція «Strategies toward Green Deal Implementation Water, Raw Materials & Energy in Green Transition», присвячена обговоренню ключових аспектів реалізації європейського зеленого курсу (Green Deal), зокрема в таких сферах, як управління водними ресурсами, сталий видобуток сировини та пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені 09 грудня 2024

Про організацію навчального процесу в НУХТ у період з 28 вересня по 11 жовтня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 вересня 2020 року м. Київ з 28 вересня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Наказом по університету №107 від 25 вересня 2020 року з 28 вересня по 11 жовтня 2020 р. у НУХТ відновлює...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в НУХТ у період з 28 вересня по 11 жовтня 2020 р. 25 вересня 2020

Третьокурсники-біотехнологи оцінили переваги очного опанування дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія»

Наші здобувачі-біотехнологи з нетерпінням чекали, коли знову побачать мікроорганізми не на екрані комп’ютера, а в реальному житті. І цей день настав – 7 вересня 2022 року в лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології на занятті із «Загальної мікробіології і вірусології» третьокурсники почали напрацювання навичок роботи з культурами мікроорга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи оцінили переваги очного опанування дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія» 13 вересня 2022