Н У Х Т

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 березня 2021

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися відкриті лекційні заняття професорки Наталії Фролової і доцентки Ірини Силки, на які завітав викладацький склад кафедри разом із завідувачкою кафедри Олександрою Нєміріч.

Наталія Фролова прочитала лекцію з дисципліни «Технологія аюрведичних харчових продуктів» для здобувачів групи АЮ-1-2М.

Лекційний матеріал відповідав темі занятті, був викладений чітко, послідовно з дотриманням усіх методичних вимог. Лекторка давала ґрунтовні відповіді на всі запитання здобувачів, які активно брали участь у обговоренні за темою заняття.

Варто відзначити позитивну енергетику, яку протягом усієї пари створювала лекторка. Крім того, колеги оцінили професіоналізм, із яким викладачка підійшла до підготовки лекційного заняття, та насичений і цікавий презентаційний матеріал, що супроводжував ї пояснення.

Ірина Силка читала лекцію «Технологія продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів» із дисципліни «Технологія приготування ресторанної  продукції».

Лекторка вільно володіла навчальним матеріалом, вела жваву дискусію зі здобувачами та відповідала на усі їх запитання.

Присутні відзначили високий професіоналізм, тактовність, якісну підготовленість до лекційного заняття, яке супроводжувалося презентацією лекційного матеріалу .

Викладачі кафедри бажають своїм колежанкам творчої наснаги, самовдосконалення, підкорення нових наукових вершин, успіхів і легкого кар’єрного сходження.

Опублікований: 18-03-2021
Читайте також:
Яка роль волонтерства у соціалізації молоді та побудові майбутньої кар'єри дізналися наші другокурсники

Яка роль волонтерства у соціалізації молоді та побудові майбутньої кар'єри? У цьому та інших супровідних питаннях 8 грудня 2020 р. у рамках кураторської години розбиралися здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм». Відтак, під час участі у вебінарі «Волонтерство без обмежень», організованому  Unistudy, були розглянуті: види волонтерських прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яка роль волонтерства у соціалізації молоді та побудові майбутньої кар'єри дізналися наші другокурсники 10 грудня 2020

Викладач кафедри управління персоналом та економіки праці подискутувала щодо конкурентоспроможності держави

Відбулося чергове засідання дискусійного клубу «Конкурентоспроможність держави. Українська формула», який проводила ВГО «Еліта держави» в партнерстві із журналом «Держслужбовець». Дискусійний клуб працював у форматі знайомство – виступ спікерів – запитання та відповіді – неформальне спілкування між гостями. Тему «Україна: на шляху до ефективного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри управління персоналом та економіки праці подискутувала щодо конкурентоспроможності держави 05 квітня 2018

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою. Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми 18 вересня 2023

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відвідали вебінар Корпорації «Артеріум», де ознайомилися з кар’єрними можливостями та програмами розвитку у фармацевтичній галузі. Учасники вебінару отримали цінну інформацію та мотивацію для професійного зростання. Подія стала справжнім ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху! 03 грудня 2024