Н У Х Т

Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту

25 жовтня 2018

Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту

Організація освітнього процесу згідно з європейськими практиками – один із ключових напрямків роботи команди кафедри економіки праці та менеджменту. Задля цього її студенти спеціальностей «Менеджмент» і «Управління персоналом та економіка праці» вже мають можливість вивчати дисципліни, що викладаються на аналогічних спеціальностях у європейських вишах, навчатися на англомовному проекті, завдяки напрацьованим зв’язкам кафедри отримувати другий диплом в ряді країн Європейського Союзу. Аби бути в курсі трендів вищої освіти у Європі в.о. завідувача кафедри Тамара Березянко разом із колегами, відповідальними за міжнародну академічну мобільність Ліаною Мазник і Вікторією Москаленко, відвідали виставку «Міжнародна освіта», що відбулась у готелі «Inter Continental Kiev» за підтримки програм обміну студентів і науковців DAAD, Erasmus+.

Наші викладачі, вільно володіючи англійською, мали безпосереднє спілкування з колегами із топових університетів понад 15 країн ЄС, Канади і США щодо змісту їх навчальних програм за випусковими спеціальностями кафедри на рівні бакалаврату і магістратури, грантів на стажування науково-педагогічних працівників, вимог приймальних комісій і ходу протікання вступних кампаній, корисних порад зі складання екзаменів TOEFL, IELTS і GMT, вартості навчання, досвіду партнерства іноземних ВНЗ із роботодавцями та його нестандартних форматів, рекламної активності європейських закладів вищої освіти.

Основний контингент присутніх на заході – батьки з майбутніми вступниками, що планують навчання за кордоном, тож конкуренція у українських вишів серйозна і виживатиме сильніший. Враховуючи це та отримані лайфхаки, колектив кафедри економіки праці та менеджменту й надалі продовжуватиме курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг задля забезпечення конкурентоспроможності своїх випускників – менеджерів і HR-фахівців на ринку праці, в тому числі через розширення перспектив їх працевлаштування у міжнародних компаніях в Україні. Тим більше, що позитивний досвід цього у кафедри вже є. 

Опублікований: 25-10-2018
Читайте також:
Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції

Здобувачі вищої освіти груп ТО-2-10М і ТО-1-7М разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  Наталією Фалендиш відвідали ХХ спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», яка відбулася 28-30 вересня 2023 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Органічні продукти харчування на виставці представили вітчизнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції 02 жовтня 2023

Традиції українського хлібопечення на гостьовій лекції для другокурсників

Днями для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у межах вивчення дисципліни «Харчові технології (Модуль 1. Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів)» кандидатка історичних наук, дослідниця гастрономічної культури, співзасновниця науково-популярного проєкту про гастрономічну культур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції українського хлібопечення на гостьовій лекції для другокурсників 21 листопада 2024

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

Не так давно відгомоніли слова привітань і урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, але першачкам не варто гаяти час, потрібно з перших днів включатися в освітній процес на повну!  Щоб навчання було ефективним, варто з перших днів ознайомитися з організацією освітнього процесу в НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу 04 жовтня 2022

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018