Н У Х Т

Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту

25 жовтня 2018

Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту

Організація освітнього процесу згідно з європейськими практиками – один із ключових напрямків роботи команди кафедри економіки праці та менеджменту. Задля цього її студенти спеціальностей «Менеджмент» і «Управління персоналом та економіка праці» вже мають можливість вивчати дисципліни, що викладаються на аналогічних спеціальностях у європейських вишах, навчатися на англомовному проекті, завдяки напрацьованим зв’язкам кафедри отримувати другий диплом в ряді країн Європейського Союзу. Аби бути в курсі трендів вищої освіти у Європі в.о. завідувача кафедри Тамара Березянко разом із колегами, відповідальними за міжнародну академічну мобільність Ліаною Мазник і Вікторією Москаленко, відвідали виставку «Міжнародна освіта», що відбулась у готелі «Inter Continental Kiev» за підтримки програм обміну студентів і науковців DAAD, Erasmus+.

Наші викладачі, вільно володіючи англійською, мали безпосереднє спілкування з колегами із топових університетів понад 15 країн ЄС, Канади і США щодо змісту їх навчальних програм за випусковими спеціальностями кафедри на рівні бакалаврату і магістратури, грантів на стажування науково-педагогічних працівників, вимог приймальних комісій і ходу протікання вступних кампаній, корисних порад зі складання екзаменів TOEFL, IELTS і GMT, вартості навчання, досвіду партнерства іноземних ВНЗ із роботодавцями та його нестандартних форматів, рекламної активності європейських закладів вищої освіти.

Основний контингент присутніх на заході – батьки з майбутніми вступниками, що планують навчання за кордоном, тож конкуренція у українських вишів серйозна і виживатиме сильніший. Враховуючи це та отримані лайфхаки, колектив кафедри економіки праці та менеджменту й надалі продовжуватиме курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг задля забезпечення конкурентоспроможності своїх випускників – менеджерів і HR-фахівців на ринку праці, в тому числі через розширення перспектив їх працевлаштування у міжнародних компаніях в Україні. Тим більше, що позитивний досвід цього у кафедри вже є. 

Опублікований: 25-10-2018
Читайте також:
Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти

Про цікаві та незабутні подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися й при цьому працювати за фахом майбутньої спеціальності у сфері обслуговування дізналися студенти на країнознавчому семінарі, організованому доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Яною Окопною. На семінар була запрошена представник компаній «W...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти 04 жовтня 2019

Там, де народжується упаковка

Магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» денної форми здобуття освіти вирушили на виробничу практику. Однією з баз практик є «ТАС Евотек» – провідна компанія з виробництва гнучкої упаковки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості. Підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де народжується упаковка 13 червня 2024

Викладачі університету долучаються до заходів програми URBACT

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у вебінарі «URBACT: Як долучатися до мереж європейських міст», організованому платформою Cities4Cities. Захід був присвячений підготовці українських громад до участі в черговому конкурсі програми URBACT, що стартує на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету долучаються до заходів програми URBACT 04 листопада 2025

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025