Н У Х Т

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

19 серпня 2020

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

У вільному доступі з’явився підручник «Логістика» авторів Валентини Марченко і професора кафедри технології консервування Віталія Шутюка.

У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів. Розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства. Розкриті способи організації базових логістичних операцій та представлені показники оцінювання ефективності виконання логістичних функцій.

У кінці кожного розділу наведені питання та тести для самостійного контролю знань.

Підручник призначений для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Економіка», слухачів системи підвищення кваліфікації, для управлінців і фахівців підприємств і всіх, хто організовує та управляє логістичними процесами.

Опублікований: 19-08-2020
Читайте також:
Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Свято встановлене згідно з Указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року «Про День соборності України». У читальному залі для студентів розпочала роботу тематична к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету 20 січня 2017

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022

Презентація освітніх досягнень НУХТ і ще один гран-прі

12-13 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» працює 33-та Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра-2019», учасником якої є наш університет. На виставці представлений увесь спектр можливостей набути вищу освіту – її учасниками стали понад 200 вищих навчальних закладів України, а також мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітніх досягнень НУХТ і ще один гран-прі 12 квітня 2019