Н У Х Т

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

19 серпня 2020

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

У вільному доступі з’явився підручник «Логістика» авторів Валентини Марченко і професора кафедри технології консервування Віталія Шутюка.

У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів. Розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства. Розкриті способи організації базових логістичних операцій та представлені показники оцінювання ефективності виконання логістичних функцій.

У кінці кожного розділу наведені питання та тести для самостійного контролю знань.

Підручник призначений для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Економіка», слухачів системи підвищення кваліфікації, для управлінців і фахівців підприємств і всіх, хто організовує та управляє логістичними процесами.

Опублікований: 19-08-2020
Читайте також:
Проєкт «Дуальна освіта» – серед кращих прикладів безбар’єрності на державному порталі «Дія. Бізнес»

Дуальна освіта – успішний кейс подолання бар’єрів у працевлаштуванні молоді та вирішення дефіциту кадрів виробничих спеціальностей. Проєкт із популяризації, адаптації та впровадження дуальної форми здобуття освіти реалізується в Україні, починаючи з 2014 року у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Українською асоціацією маркетингу та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєкт «Дуальна освіта» – серед кращих прикладів безбар’єрності на державному порталі «Дія. Бізнес» 16 серпня 2021

Відкрита лекція на кафедрі харчової хімії: цікаво про токсикологію нітрогенвмісних речовин

Незважаючи на складність і залежність онлайн-навчання від різних форс-мажорних обставин, професорсько-викладацький колектив кафедри харчової хімії нашого університету докладає всі зусилля для того, щоб зміст і наповненість лекцій, практичних і лабораторних занять були не менш цікавими, ніж при проведенні в аудиторіях. Ось і сьогодні відбулось онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі харчової хімії: цікаво про токсикологію нітрогенвмісних речовин 17 лютого 2021

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) Анастасія Бакун взяла участь у конкурсі «Кращий студент України», організованому ВМГО «Студентська республіка», Народно-демократичною лігою молоді за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України. Цьогоріч фінал конкурсу відбувся у м. Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 19 грудня 2018

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg». Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам 11 січня 2019