Н У Х Т

Креативу забагато не буває – пересвідчилися студенти й викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

01 листопада 2018

Креативу забагато не буває – пересвідчилися студенти й викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Студенти й викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відвідали семінарську програму Ukrainian Creative Week 2018, час проведення якої збігся із двома професійними святами – Днем рекламіста України й Днем маркетолога.

Цілих 4 дні унікальних семінарів для підвищення професійної майстерності, спілкування з практиками, з однодумцями й отримання заряду оптимізму і впевненості в обраній творчій спеціальності.

Кожний семінарський день розпочинався показом роликів різних конкурсів реклами. Для студентів переможці в номінаціях – це приклад для наслідування й орієнтир для постановки мети й визначення подальшого розвитку.

Перед відвідувачами виступали дизайнери, арт-директори, креативні директори та багато інших професіоналів, яким є чим поділитися з колегами.

Усі 4 дні семінарів були насиченими. Тому кожний відвідувач виніс для себе щось нове. Незважаючи на те, що кожному спікеру виділялося за програмою лише 30 хвилин, вони змогли використати їх максимально, щоб представити насичену й  інформативну доповідь. Цікавою була доповідь «Тренди-шменди» креативного директора Sigma Digital Людмили Хилько, яка змогла переконати аудиторію, що не все те, що в тренді в рекламному бізнесі однаково працюватиме на різних платформах.

Вразила історією створення рекламної кампанії Оксана Капранова, Art Director, THINKMcCANN SETH&RILEY'S GARAGE, THINKMсCANN та їхня бабця ін да хаус!  Молода аудиторія жваво відреагувала на виступ «Гусь. Від малюнка до першого віртуального шоумена україни», який представили  Олександр Люєв, Head of Design і Олександр Берегуляк, бренд-менеджер Art Nation. Переконливим і сучасним був спікер від всесвітньовідомого агентства BBDO – Олексій Максименко, креативний директор, який представив доповідь «Теорія необов'язковості».  Своїм виступом він не тільки зацікавив аудиторію, а й зміг спонукати її до бажання зрушень у галузі рекламної діяльності. Додав натхнення й Олег Киселиця, креативний директор «Кінограф» своєю доповіддю «Побудова культури бренду», а саме тим, як можна ефективно використати подієвий привід надання безвізу для розміщення реклами київського пабу в Брюсселі.

Оскільки креатив – це не лише слова, а й дизайн, то на семінарах було багато доповідей по графічному дизайну й особливостях діджетал-дизайну. Зокрема, «Хороший дизайн, але похмурий (©)» Діани Бессараб, project manager, cf.digital. «Дизайн для глобальних брендів і навіщо потрібен design strategy?» Артема Кулика, співзасновника і креативного директора Reynolds and Reyner. «Складні проекти і непрості рішення» Кирила Ткачова, дизайнера, каліграфа, викладача, співзасновника Innerspace, організатора фестивалю «Простір літер».«3d маппінг – мистецтво великого формату» Світлани Рейніш (vj reinish), медіахудожника, віджея, аніматора. «Мама, я стану дизайнером!» Маші Тетеріної, Head Of Branding, BBDO Ukraine. «Дизайнери не чекають, поки світ зміниться на краще. Беремо і робимо! Брендинг «Київського міського дитячого діагностичного центру» Ірини Еркан, креативного продюсера, арт-директора, графічного дизайнера, власника студії візуальних комунікацій irinaerkan.com та багатьох інших.

Вразили й представники відомих українських телеканалів, які розповідали про рекламу на телебаченні й ребрендинг каналу: «Основні тенденції анімації в українському телебаченні у контексті дитячих телеканалів» Олександра Голездренка, керівника відділу промо та дизайну нішевих телеканалів групи 1+1, «Ребрендинг телеканалу» Олександра Антонова, арт-директора «Новий Канал», «Ефективний дизайн. Робота з комерційними брендами на ТБ» Олексія Рєпіка, арт-директора каналу 1+1.

Ukrainian Creative Week – це захід для тих, хто бажає відкрити для себе нові горизонти, тому вже зараз студенти кафедри маркетингу чекають на нову зустріч наступного року, коли можна буде знову надихнутися доповідями людей, які досягли успіху у своїй професії.

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту

6 грудня 2021 року уперше в Україні стартував масштабний міжнародний сертифікований навчальний проєкт, метою якого є підвищення кваліфікації фахівців вітчизняної виноградарсько-виноробної галузі. Цього дня на спеціально створеній онлайн-платформі зустрілись українські винороби, інші стейкхолдери галузі та представники французьких профільних органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту 07 грудня 2021

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі

9 листопада науково-педагогічні працівники університету, зокрема факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі «Зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів: тренди та перспективи», ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі 10 листопада 2021

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Професор Людмила Кривопляс-Володіна та доцент Анастасія Деренівська за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge English Assessment, проведеного в Центрі іноземних мов Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, склали іспити та отримали сертифікати, що підтверджують рівень володіння англійською мовою рівня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 18 грудня 2019

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей

21 квітня студенти НУХТ та наші друзі з благодійного фонду «Від мрії до реальності» відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей. Традиційно до акції долучилися представники благодійних секторів студентських рад – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) Сергій Фесюн і М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей 24 квітня 2018