Н У Х Т

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ

13 грудня 2019

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ

На кафедрі обліку і аудиту за ініціативи доцента Наталії Кудренко відбулася зустріч здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» із фахівцями однієї з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу й України «Baker Tilly». Захід відбувся в рамках започаткування дуальної форми освіти.

Провідний фахівець департаменту персоналу компанії Галина Христіанінова проінформувала студентів про можливості особистого професійного старту (перше місце роботи) в одній із провідних компаній з надання професійних послуг у сфері аудиту з подальшим кар’єрним розвитком і розширенням професійних компетнтностей; отримання практичного досвіду і набуття додаткових навичок для посилення власного кар’єрного потенціалу; можливості для постійного розвитку і кар’єрних змін.

Аудитор 2 категорії Тетяна Кравчук зробила акцент на цінності у сфері аудиторських послуг професійної компетентності й емоційного інтелекту; власних пріоритетах: можливості для постійного професійного розвитку і готовності до цікавої і не рутинної роботи; можливості власного кар’єрного розвитку через систему навчання впродовж життя і участі в міжнародних професійних сертифікаційних програмах.

У ході спілкування також йшлося про важливість набуття теоретичних знань з фінансового обліку і оподаткування, обізнаності з актуальними нормами чинних правових актів в сфері бухгалтерського обліку, зокрема Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку і Міжнародних стандартів фінансової звітності і бухгалтерського обліку; наявність і особливості використання унікальних методик виконання аудиторських процедур, сучасних інформаційних технологій в сфері обліку і аудиту. Також поговорили про успішний початок професійної кар’єри в секторі аудиту наших випускників Юрія Обатюка, Наталії Носенко, Вікторії Козаченко, Христини Риштун.

Наприкінці зустрічі гості наголосили, що «Baker Tilly» очікує на розумних і креативних здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування», що мають бажання стати в найближчій перспективі універсальними фахівцями.

Опублікований: 13-12-2019
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався профорієнтаційний марафон

З початком нового навчального року на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) традиційно стартує і профорієнтаційна робота. Адже учні випускних класів стають на фінішну пряму на шляху до атестату, а це означає – постають перед вибором майбутньої професії. Як ніхто переймаються цим вибором батьки майбутніх вступників. Саме з метою ознайомлення б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався профорієнтаційний марафон 10 вересня 2018

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти

Студенти групи ТІ-2-6 разом зі своїм куратором, доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали одне з найцікавіших місць Києва – Національний музей медицини, який є одним із найбільших медичних музеїв не тільки в Україні, але і у Європі. У музеї представлений розвиток медицини в Україні зі стародавніх часів до наших днів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти 24 квітня 2019

Майстер-клас від фахівчині-практика

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» поспілкувалися з начальницею лабораторії ТОВ «Астра-Косметик» Яною Зубрицькою, яка провела онлайн майстер-клас із виробництва туші для вій. Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш. У цікав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від фахівчині-практика 06 липня 2021

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 лютого 2019