Н У Х Т

Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії

23 березня 2022

Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії

Воєнні дії, спричинені повномасштабним вторгненням росії, охопили значну частину України та унеможливили здійснення діяльності в багатьох закладах вищої освіти та наукових установах. Зокрема, стала неможливою або значно ускладнилася атестація здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» та дотримання строків такої атестації.

Тому 21 березня 2022 року Уряд схвалив зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії. Зміни до порядку обумовлені необхідністю унормування процедури атестації здобувачів ступеня доктора філософії в умовах воєнного стану. Так, пропонується не враховувати при обчисленні строків, визначених Порядком, період воєнного стану та наступні три місяці після його завершення.

Опублікований: 23-03-2022
Читайте також:
Тонкощі концепції державного забезпечення якості лікарських засобів

Як відомо, кожний лікарський препарат для впровадження на ринок і медичного застосування не може оминути таку важливу стадію як реєстрація. Тож цього разу в рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» увазі магістрантів, а також викладачів кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ), була представлена ознайомча лекція, яку з почит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі концепції державного забезпечення якості лікарських засобів 21 травня 2021

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща). Протягом весняно-літнього семестру 2022-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів 01 серпня 2023

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща)

9 вересня 2020 р. відбулася остання онлайн-лекція у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук», що проводив Куявський університет у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва і учасниками якого були викладачі НУХТ –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща) 10 вересня 2020

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги. Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 20 травня 2019