Н У Х Т

Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії

23 березня 2022

Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії

Воєнні дії, спричинені повномасштабним вторгненням росії, охопили значну частину України та унеможливили здійснення діяльності в багатьох закладах вищої освіти та наукових установах. Зокрема, стала неможливою або значно ускладнилася атестація здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» та дотримання строків такої атестації.

Тому 21 березня 2022 року Уряд схвалив зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії. Зміни до порядку обумовлені необхідністю унормування процедури атестації здобувачів ступеня доктора філософії в умовах воєнного стану. Так, пропонується не враховувати при обчисленні строків, визначених Порядком, період воєнного стану та наступні три місяці після його завершення.

Опублікований: 23-03-2022
Читайте також:
У перспективу розвитку дуальної освіти

З метою впровадження на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування дуальної освіти при підготовці здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» у рамках продовження пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У перспективу розвитку дуальної освіти 07 березня 2023

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 жовтня 2018 р. шеф-кухар, кулінарний експерт і реформатор культури харчування в Україні Євген Клопотенко зустрівся зі студентами спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Більшість знає Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu» і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 листопада 2018

Можливості неформальної освіти безмежні

Здобувачі-біотехнологи вважають, що університет – це лише частина їх професійного навчання і шляху, який дає можливості для самореалізації та отримання необхідних знань, і активно користуються можливостями неформальної освіти, яка передбачає персональну зацікавленість та постійне розширення свого кругозору у професійному світі. Наразі у них є широ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості неформальної освіти безмежні 01 квітня 2024

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх вступників. У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 04 листопада 2019