Н У Х Т

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

06 вересня 2023

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Уже традиційно для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», перша лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» (лекторка дисципліни – доцентка Наталія Фалендиш) була гостьовою. Її прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин.

Здобувачі ознайомилися з особливостями та основними тенденціями органічного виробництва в Україні та світі, з обсягами органічного виробництва та експортом органічної продукції, з проблемами, які доводиться вирішувати органічним виробникам в умовах збройної агресії проти нашої країни.

Викладений матеріал спонукав здобувачів до обговорення та дискусії. Вони відчули значимість і перспективність обраної професії.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вдячний Андрію Коняшину за цікаву лекцію та сподівається на подальшу співпрацю із Федерацією органічного руху України.

Опублікований: 06-09-2023
Читайте також:
Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США

31 травня на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся науково-методичний семінар «Зарубіжний досвід викладання англійської мови як іноземної», на якому доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Наталія Божок поділилися досвідом викладання англійської мови, отриманим під час міжнародного стажування. Наталія Божок р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США 03 червня 2024

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування»

13 листопада на базі НУБіП України відбулося виїзне засідання Міністерства освіти і науки України, участь у якому взяли заступники міністра Юрій Полюхович та Єгор Стадний, генеральний директор директорату науки Дмитро Чеберкус, проректори з наукової роботи та очільники наукових підрозділів з більш як 40 провідних університетів України і серед них з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» 14 листопада 2019

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018

Стратегії успіху на основі сильних сторін особистості

Фахівці компанії Global-Mediator діляться власним досвідом з викладачами кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачами ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософі», що навчаються за освітніми програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування». 13 листопада 2024 р. директорка з талантів Олеся Лук'яненко пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії успіху на основі сильних сторін особистості 14 листопада 2024