Н У Х Т

Магістранти серед переможців міжнародного навчального курсу з Design Thinking від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

20 листопада 2023

Магістранти серед переможців міжнародного навчального курсу з Design Thinking  від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою успішно представила спільний стартап-проєкт на Demo Day навчального курсу з Design Thinking і виборола можливість проведення акселерації проєкту на другому етапі програми. У жаркому фіналі вони змагалися з кращими командами, але пройшовши шлях у 7 тижнів плідного навчання, прокачали свої soft skills і точно знали як найкраще пітчити свій проєкт аби точно не залишити байдужими жодного члена журі.

Учасниками програми стали майже 100 здобувачів із різних університетів по всій Україні. До фіналу дійшли шість сильних команд з не менш потужними проєктами-стартапами. До журі увійшли: директор Наукового парку Львівської політехніки, СЕО громадської організації Tech Startup School, д.е.н., професор, почесний амбасадор міста Львів Назар Подольчак, сертифікована тренерка з креативного мислення, д.е.н., професорка, консультантка Міністерства економіки та міністерства освіти і науки України з питань трансферу технологій та інтелектуальної власності, авторка підручника «Креативне мисленння» Олександра Мрихіна, керівниця проєктів і програм УФС Ольга Федоренко, менеджерка з розвитку інновацій Наукового парку Київського університету імені Тараса Шевченка, менторка команд стартапів Поліна Александрова.

InterHEI Food and Health Innovators Ukraine реалізовується Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка», Науковим парком Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Vacuum Deep Tech Accelerator у партнерстві з Українським фондом стартапів. InterHEI Food and Health Innovators Ukraine є частиною проєкту InterHEI, пан’європейського консорціуму, що реалізує Міждисциплінарну програму сприяння підприємництву у вищих навчальних закладах. InterHEI під керівництвом Варшавського університету об’єднує партнерів консорціуму з Греції, Італії, Польщі, Сербії, Словаччини, Іспанії, Туреччини та України, надаючи високоякісні знання та найкращі практики у сфері харчування та охорони здоров’я.

Курс Design Thinking від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine передбачав навчання українських студентів, які мають ідеї стартапів у сфері харчових продуктів та охорони здоров’я, навчаються на відповідних спеціальностях або зацікавлені у дослідженнях у цій галузі. Перша частина програми була спрямована на допомогу учасникам курсу краще збагнути дизайн-мислення як підхід до розв’язання складних проблем та створення інновацій у галузі харчових продуктів та охорони здоров’я. Друга частина програми пропонує акселерацію для найкращих стартапів, які мають інтерес до створення конкурентоспроможних інноваційних компаній. Учасники отримають практичні навички щодо новітніх харчових і медичних технологій та тенденцій досліджень, що дозволить їм продемонструвати результати програми під час Demo Day за участі галузевих експертів, партнерів і фіналістів програми.

Учасники вдячні тренерам і спікерам за отриманні цінні знання та новий досвід у сфері розвитку і просування стартапів й готові вирішувати нові завдання під час проведення акселерації.

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування

Викладачі кафедри технології консервування постійно опікуються підготовкою якісної і сучасної навчальної літератури для здобувачів освіти та фахівців галузі. Результатом чергової творчої колаборації став навчальний посібник «Технології сушіння» авторського колективу у складі Віталія Шутюка, Тетяни Левківської, Ольги Дущак, Катерини Рубанки, Олекса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування 05 вересня 2024

Практичне заняття з основ гостинності для вступників на базі п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала практичне заняття з основ гостинності для школярів. У рамках профорієнтаційної роботи старші викладачі кафедри Олена Блощинська та Олена Тищенко і доцент кафедри Тетяна Сильчук відвідали з учнями 11 класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка 5* готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття з основ гостинності для вступників на базі п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» від кафедри готельно-ресторанної справи 25 лютого 2019

На кафедрі біотехнології і мікробіології готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

24-26 квітня 2018 р. кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ проводить ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, в якому візьмуть участь студенти з 16 ВНЗ України. Завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог разом із викладачами Юрієм Пенчуком та Оксаною Скроцькою готують команду НУХТ до участі в олімпіаді. Цьогоріч переможцями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 13 квітня 2018

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу радий гостям – студентам відділення харчових технологій Волинського коледжу, структурного підрозділу нашого університету. Зустріли майбутніх молодших спеціалістів з харчових технологій заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і заступник декана фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ 24 жовтня 2018