Н У Х Т

Магістранти серед переможців міжнародного навчального курсу з Design Thinking від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

20 листопада 2023

Магістранти серед переможців міжнародного навчального курсу з Design Thinking  від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою успішно представила спільний стартап-проєкт на Demo Day навчального курсу з Design Thinking і виборола можливість проведення акселерації проєкту на другому етапі програми. У жаркому фіналі вони змагалися з кращими командами, але пройшовши шлях у 7 тижнів плідного навчання, прокачали свої soft skills і точно знали як найкраще пітчити свій проєкт аби точно не залишити байдужими жодного члена журі.

Учасниками програми стали майже 100 здобувачів із різних університетів по всій Україні. До фіналу дійшли шість сильних команд з не менш потужними проєктами-стартапами. До журі увійшли: директор Наукового парку Львівської політехніки, СЕО громадської організації Tech Startup School, д.е.н., професор, почесний амбасадор міста Львів Назар Подольчак, сертифікована тренерка з креативного мислення, д.е.н., професорка, консультантка Міністерства економіки та міністерства освіти і науки України з питань трансферу технологій та інтелектуальної власності, авторка підручника «Креативне мисленння» Олександра Мрихіна, керівниця проєктів і програм УФС Ольга Федоренко, менеджерка з розвитку інновацій Наукового парку Київського університету імені Тараса Шевченка, менторка команд стартапів Поліна Александрова.

InterHEI Food and Health Innovators Ukraine реалізовується Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка», Науковим парком Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Vacuum Deep Tech Accelerator у партнерстві з Українським фондом стартапів. InterHEI Food and Health Innovators Ukraine є частиною проєкту InterHEI, пан’європейського консорціуму, що реалізує Міждисциплінарну програму сприяння підприємництву у вищих навчальних закладах. InterHEI під керівництвом Варшавського університету об’єднує партнерів консорціуму з Греції, Італії, Польщі, Сербії, Словаччини, Іспанії, Туреччини та України, надаючи високоякісні знання та найкращі практики у сфері харчування та охорони здоров’я.

Курс Design Thinking від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine передбачав навчання українських студентів, які мають ідеї стартапів у сфері харчових продуктів та охорони здоров’я, навчаються на відповідних спеціальностях або зацікавлені у дослідженнях у цій галузі. Перша частина програми була спрямована на допомогу учасникам курсу краще збагнути дизайн-мислення як підхід до розв’язання складних проблем та створення інновацій у галузі харчових продуктів та охорони здоров’я. Друга частина програми пропонує акселерацію для найкращих стартапів, які мають інтерес до створення конкурентоспроможних інноваційних компаній. Учасники отримають практичні навички щодо новітніх харчових і медичних технологій та тенденцій досліджень, що дозволить їм продемонструвати результати програми під час Demo Day за участі галузевих експертів, партнерів і фіналістів програми.

Учасники вдячні тренерам і спікерам за отриманні цінні знання та новий досвід у сфері розвитку і просування стартапів й готові вирішувати нові завдання під час проведення акселерації.

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

16-17 квітня у міжзоряну подорож вирушив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), адже самі у ці дні відбувся VII Кулінарний конкурс, що мав назву «Автостопом по Галактиці. Система планет ГРТБ». Цього року свої кулінарні майстер-класи представляли три команди – «KOSMOтуристики» (1-й курс спеціальності «Туризм»), «Екіпаж Земл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 квітня 2019

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Гостьовим лекціям у форматі вебінарів властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність, коли фахівець ділиться досвідом, а слухачі задають питання і гість відповідає на них. У продовження такої практики, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного та гарантки освітньої програми «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 17 квітня 2023

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем

На кафедрі інформаційних систем обговорили реформування освітньо-професійних програм за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» на 2021-2022 навчальний рік. До зустрічі, що відбулася у онлайн-режимі долучилися гаранти освітніх програм, учасники робочих груп, викладачі кафедри, здобувачі вищої освіти старших курсів і стейкхолдери. Обговорювали усі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем 02 квітня 2021

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін

15 та 16 квітня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися зустрічі робочої групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого та третього курсів денної і заочної ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін 18 квітня 2024