Н У Х Т

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

06 september 2023

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Уже традиційно для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», перша лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» (лекторка дисципліни – доцентка Наталія Фалендиш) була гостьовою. Її прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин.

Здобувачі ознайомилися з особливостями та основними тенденціями органічного виробництва в Україні та світі, з обсягами органічного виробництва та експортом органічної продукції, з проблемами, які доводиться вирішувати органічним виробникам в умовах збройної агресії проти нашої країни.

Викладений матеріал спонукав здобувачів до обговорення та дискусії. Вони відчули значимість і перспективність обраної професії.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вдячний Андрію Коняшину за цікаву лекцію та сподівається на подальшу співпрацю із Федерацією органічного руху України.

Published on: 06-09-2023
Read also:
89-та стає історією: ректор відзначив наших молодих науковців

3-7 квітня в нашому університеті вирувало традиційне наукове свято – Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона зібрала цвіт молодих наукових талантів з усіх куточків України та зарубіжжя вже у 89-й раз. Так, НУХТівська конфе...

READ YOURSELF

89-та стає історією: ректор відзначив наших молодих науковців 14 april 2023

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

READ YOURSELF

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 august 2020

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок

У рамках реалізації проєкту програми Еразмус+ Модуль Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» (№#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) освітнього процесу за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоко...

READ YOURSELF

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок 02 december 2021

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах. Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості ди...

READ YOURSELF

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів 22 may 2023