Н У Х Т

Дистанційно – не значить гірше

22 квітня 2020

Дистанційно – не значить гірше

У зв’язку із карантином та відповідним рішенням вченої ради університету, для унеможливлення поширення вірусу, переддипломна практика освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» реалізовується у дистанційному режимі.

Переддипломна практика зорієнтована на підготовку до виконання дипломного проекту здобувачами.

Керівники практики систематично спілкуються із здобувачами використовуючи популярні месенджери та програми відео-зв’язку: Viber, Telegram, WhatsApp, Skype, Zoom та звісно платформу дистанційного навчання НУХТ. У керівників з’явилася можливість скористатися медіа-платформами для демонстрації особливостей функціонування харчового підприємства.

Учасники такої практики опанують нові технології більш ширше, підвищать рівень самостійної роботи, який стане у нагоді в подальшій професійної діяльності.

Опублікований: 22-04-2020
Читайте також:
Професор університету – у складі редакційної колегії наукового журналу Азербайджанського університету

Наш університет і Ленкоранський державний університет (Азербайджанська Республіка) розширюють співпрацю – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ Олег Кузьмін увійшов до складу редакційної колегії міжнародного науково-практичного журналу «Технічні та сільськогосподарські науки» («Texnika və aqrar elmləri»). Міжнародний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор університету – у складі редакційної колегії наукового журналу Азербайджанського університету 17 квітня 2023

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України

У нашому університеті від самого створення один із пріоритетних напрямків – розвиток наукових досліджень. А де дослідження – там і оприлюднення їх результатів. Тож наукові видання завжди були невід’ємною частиною наукового процесу. Вступникам, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безпере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України 05 серпня 2021

«THOU SHALT NOT STEAL»: тиждень академічної доброчесності на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Правдивість, повага, довіра, відповідальність, справедливість – це не просто складники явища, велично найменованого «Академічною Доброчесністю». Це найвищі чесноти суспільства у будь-який час. Особливо сьогодні, коли активний розвиток наук і технологій зумовлює появу нових і нових трендів – як у природничих і точних, так і у соціальних та гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«THOU SHALT NOT STEAL»: тиждень академічної доброчесності на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 13 вересня 2023

Кращі кондитери визначені!

Кондитерське ремесло - це мистецтво! Солодощі - це маленьке свято, а готувати десерти - означає дарувати людям радість і робити їх трішки щасливішими. Ці прості істини добре знають учні Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, які опановують професію кондитера. 24 квітня в  коледжі  відбувся фінальний етап міського конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі кондитери визначені! 26 квітня 2018