Н У Х Т

До тижня технолога Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ долучилася кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

22 жовтня 2021

До тижня технолога Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ долучилася кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

До тижня технолога, який цими днями проводиться у Свалявському технічному фаховому коледжі НУХТ, долучилася випускова кафедра Навчально-наукового інституту харчових технологій.

21 жовтня 2021 року студенти коледжу в онлай-форматі Zoom-конференції познайомитися зі спеціалізованим R&D-центром – науково-виробничою лабораторією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Випускники структурного підрозділу отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках.

Здобувачі четвертого курсу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які взяли участь у проведенні цього заходу, поділилися враженнями щодо проходження технологічної практики на найсучасніших підприємствах Європейського союзу – виробничих потужностях м’ясопереробних підприємств компанії ТОВ «Алльфайн Файн Кост» .

Для отримання більш повної поточної інформації про НУХТ присутнім рекомендували взяти участь у Дні відкритих дверей Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, що відбудеться в суботу, 23 жовтня, а також моніторити інформацію на сайті університету. Також учасники зустрічі отримали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

Профорієниаційний захід був організований за сприяння викладачки Свалявського технічного фахового коледжу, спеціалістки вищої категорії Світлани Сорокопуд. 

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
Здибанка на кафедрі експертизи

Вчора на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася цікава подія – «здибанка», присвячена зустрічі здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» кафедри з її випускникницями – інженеркою з якості компанії «Карлсберг» Юлією Просянко та фахівчинею відділу контролю якості компанії «НОВУС» Яною Коваленко. На зустрічі були присутні студенти третього і ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здибанка на кафедрі експертизи 04 жовтня 2024

Мова – безцінний скарб народу!

Щороку в Україні відзначають День української писемності та мови. До святкування традиційно долучився і наш університет. Окрім написання диктанту національної єдності, викладачі кафедри гуманітарних дисциплін для здобувачів освіти різних інститутів і факультетів провели тематичні бесіди про історію та значення цього свята для українського народу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мова – безцінний скарб народу! 31 жовтня 2025

Магістранти долучаються до вирішення сучасних проблем та обговорюють перспективи промислової біоенергетики

На останньому практичному занятті магістрантів з дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» під керівництвом доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько відбувся круглий стіл «Сучасні проблеми та перспективи промислової біоенергетики». На зустрічі порушувалися актуальні проблеми галузі, пропонувалися шляхи їхнього вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до вирішення сучасних проблем та обговорюють перспективи промислової біоенергетики 27 червня 2023

«УКРЕНЕРГО» запрошує на стажування

Компанія «УКРЕНЕРГО» запрошує студентів і випускників магістратури, що мають інтерес до електроенергетичної сфери та бажання працювати в «УКРЕНЕРГО», готові до відряджень і релокації та володіють англійською мовою на рівні intermediate і вище на програму стажування #ENERGYHUB. У ході стажування його учасники отримають теоретичні та практичні навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«УКРЕНЕРГО» запрошує на стажування 12 травня 2020