Н У Х Т

До тижня технолога Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ долучилася кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

22 жовтня 2021

До тижня технолога Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ долучилася кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

До тижня технолога, який цими днями проводиться у Свалявському технічному фаховому коледжі НУХТ, долучилася випускова кафедра Навчально-наукового інституту харчових технологій.

21 жовтня 2021 року студенти коледжу в онлай-форматі Zoom-конференції познайомитися зі спеціалізованим R&D-центром – науково-виробничою лабораторією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Випускники структурного підрозділу отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках.

Здобувачі четвертого курсу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які взяли участь у проведенні цього заходу, поділилися враженнями щодо проходження технологічної практики на найсучасніших підприємствах Європейського союзу – виробничих потужностях м’ясопереробних підприємств компанії ТОВ «Алльфайн Файн Кост» .

Для отримання більш повної поточної інформації про НУХТ присутнім рекомендували взяти участь у Дні відкритих дверей Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, що відбудеться в суботу, 23 жовтня, а також моніторити інформацію на сайті університету. Також учасники зустрічі отримали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

Профорієниаційний захід був організований за сприяння викладачки Свалявського технічного фахового коледжу, спеціалістки вищої категорії Світлани Сорокопуд. 

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
«АРТЕРІУМ» – це фантастика!

Триває технологічна практика майбутніх біотехнологів, яка дозволяє побачити як футуристичні технології, так і кар’єрні перспективи. Здобувачі 4-го курсу Марія Бондарчук, Юліана Забродська, Марія Парфенюк, Євгенія Салімова, Юлія Попова та Олександр Дешко проходять її на ПАТ «Київмедпрепарат», що входить до складу корпорації «Артеріум». ПАТ «Київмед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«АРТЕРІУМ» – це фантастика! 23 лютого 2022

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023

Вчимося долати сьогоднішні виклики заради кращого майбутнього! Доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, Оксана Вашека та Богдан Пащенко взяли активну участь у LEAN Global Connection 2023 – найбільшому у світі онлайн-заході з ощадливого виробництва та LEAN-мислення. Протягом останнього десятиліття людство стикається із все біль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023 30 листопада 2023

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент». Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Z...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент» 15 червня 2020

Saint Nicholas Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

19 грудня старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук і Лариса Яненко разом зі студентами першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відсвяткували День Святого Миколая – Saint Nicholas Day. Студенти груп ГС 1-4, ГС 1-5 підготували презентації про історію свята, традиції його святкування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Saint Nicholas Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 19 грудня 2018