Н У Х Т

Участь у вебінарі від відомого бізнес-коуча взяли студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

05 жовтня 2021

Участь у вебінарі від відомого бізнес-коуча взяли студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

4 жовтня 2021 року студенти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у вебінарі засновника міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор», автора комплексної методології по систематизації бізнесу Кирила Куницького.

Вебінар «Як наймати красенів і звільняти ледарів» став для майбутніх  HR-менеджерів, які тільки обирають напрямки своєї діяльності – коучинг, тренерство, рекрутинг, зразком високої професійної компетенції, майстерності оратора і бізнес-коуча.

Кирило зачарував слухачів власною харизмою, цікаво і захоплююче розповів про поширені помилки власників в управлінні персоналом, ефективну HR-функцію, підбір та адаптацію персоналу, взаємодію співробітників у організаційний структурі компанії, створення сильної HR-мотивованої команди, яка націлена на результат. Спікер навів безліч прикладів із практики відомих компаній, поділився власними напрацюваннями в управлінні персоналом.

Для майбутніх HR-менеджерів усі висвітлені питання були актуальними і корисними для підвищення soft skills.

Студенти і викладачі щиро вдячні Кирилу Куницькому та його команді компанії «Бізнес-Конструктор» за можливість отримання практичних навиків із управління персоналом.

Опублікований: 05-10-2021
Читайте також:
Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості»

Традиційно під головуванням завідувача кафедри міжнародної економіки, професора Світлани Гуткевич відбулося сімнадцяте засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості». У жвавій атмосфері та дискусіях учасники обговорили питання розвитку сучасної освіти як в Україні, так і в світі. Про свою участь у тезовій формі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості» 25 квітня 2019

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

Здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва шоколаду. Шоколад є найулюбленішим кондитерським виробом серед споживачів, який покращує настрій. Саме тому здобувачам освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на шоколадному виробництві 30 березня 2023

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулась відкрита лекція «Обґрунтування критеріїв вибору та оцінки плодово-ягідної сировини, придатної для заморожування» асистентки Світлани Камінської з навчальної дисципліни «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів» для здобувачів групи ОП-1-5М. На лекції були присутні виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 26 листопада 2021