Н У Х Т

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук

23 березня 2018

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук. Молоді науковці, викладачі кафедри В’ячеслав Губеня і Олена Кобець успішно захистили свої дисертаційні дослідження у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування».

Старший викладач В'ячеслав Губеня захищав дисертаційну роботу «Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства». Здобувач лаконічно та інформативно обґрунтував актуальність своєї наукової розробки, вперше доведену новизну і впевнено відповів на всі запитання членів вченої ради

Керівник здобувача, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор, д.т.н. Лариса Арсеньєва, яка підтримувала свого аспіранта на всіх етапах виконання і захисту роботи, сказала теплі слова про нього.

Олена Кобець представила спеціалізованій вченій раді дисертаційну роботу «Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату оздоровчого призначення» (науковий керівник – професор, д.т.н. Віктор Доценко).

Під час захисту здобувач коротко та чітко розповіла про основні аспекти своєї роботи, розгорнуто відповіла на всі запитання. Усі присутні відзначили високий рівень роботи, подачу матеріалу, обізнаність у розглянутій тематиці, глибину порушених питань.

Керівник здобувача, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор, д.т.н. Віктор Доценко, відзначив наукові задатки, відповідальність та працездатність молодого науковця.  

Слова підтримки на адресу обох науковців прозвучали від завідувача кафедри технології оздоровчих продуктів, професора, д.т.н., лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінника освіти України Галини Сімахіної, і від офіційних опонентів – д.т.н., професора, завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайла Кравченка, к.т.н., доцента кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування і торгівлі Наталії Гревцевої, к.т.н., доцента кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алли Салавеліс.

За результатами таємного голосування і В'ячеслава Губаню, і Олену Кобець одноголосно підтримали у здобутті наукового ступеня. Молоді науковці подякували своїм керівникам, а також колегам, за допомогу і мотивацію, а членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання.

Підтримати колег прийшли доценти, старші викладачі й асистенти кафедри.

Вітаємо молодих науковців із таким значним кроком у житті, бажаємо не зупинятися на досягнутому, й надалі рухатись у заданому напрямку! 

Опублікований: 23-03-2018
Читайте також:
Нові компетенції від «Дебет Плюс» для здобувачів і викладачів кафедри обліку і аудиту

17 жовтня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулася лекція стейкхолдера, директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування». ТОВ «Дебет Плюс» — українська компанія-розробник програмного забезпечення для автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку. Сергій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові компетенції від «Дебет Плюс» для здобувачів і викладачів кафедри обліку і аудиту 19 жовтня 2023

Про історичне минуле кондитерської галузі розповіла радіослухачам доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська взяла участь у авторській програмі Олени Брайченко «У своїй тарілці», що виходить в ефір на радіо «Культура». «У своїй тарілці» – це погляд на історію та сучасність крізь нетипову призму – їжу. У випуску говорили про історичне минуле кондитерської галузі, традиційні ласощі та українські бренд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про історичне минуле кондитерської галузі розповіла радіослухачам доцент кафедри гуманітарних дисциплін 15 лютого 2019

Новий навчальний посібник для цукровиків

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжують видавати сучасну навчальну та навчально-методичну літературу. Днями побачив світ навчальний посібник «Потенціометрія у виробництві цукру (дисципліна: методи технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва)», укладачем якого виступив кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник для цукровиків 16 червня 2021

Перші кроки до фахової майстерності

У Полтавському фаховому коледжі нашого університету на базі виробничих лабораторій із виготовлення харчової продукції здобувачі освіти групи 21-Т, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» пройшли курс практичних занять у рамках навчальної практики. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки до фахової майстерності 10 липня 2020